KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Monday, March 18, 2013

HARI LAMBAT SEDUNIA





Salam uols.. 

tgkkk siap jam tu wrna meroh lg kan .. cz menandakan dh lambat sgt2 la tu ..

today kiteorg kuor rumah as usual la awal skit cz on Monday akil selalu nye ada perhimpunan so xkan nak lambat2 plak kan ..

skali kuor kt highwy , tup2 tgk awat la banyak sgt keto .. weols ingt is normal la tuk MONDAY morning kan.. tp kt 1/2jam kete x bergerak2.. aikkk ni dh pelik dh ni.. selalu nye mmg kete bnyk tp bergerak la jgk .. 

nk pusing2 pun xleh dh, pak ajil dia relax la psl tody dia ambik EL cz nak g services keto .. yg sian nye kt akil la , cz time tu dh nk kul 8 dh .. kt 1jam lebey jgk la dlm keto, si amni dh gelisah2.. last2 aku nyusu kan terus so pg ni aku skip pum la.. si akil syok la dpt tido lama dlm kete, sibbaik opis aku masuk kul 9 .. kalau msuk 8.30 mmg sah lg lambt le jd nye... 

kiterog smp kt skolah akil dlm 8.20am gitu la, paling lambat la.. tp tgk kt parking kete cikgu2 nape ado 3 4 biji je keto ,selalu nye parking tuk cikgu2 ni akan penuh smp ke pintu pagar.. emm sah la ramai lg cikgu yg x smp ke skolah .. 

dia nye jem aku rs dr tun husein on tu kalau ke bt 9 dlm 10 15 min je kalau x jem .. ni kat 1jam lebih baru smp.. rupe2 nye ada accident 4biji keto skali gus.. diorg ni nak racing x kene tmpt la plak, situ dh la kawasan perumahan .. apa laaa.. mlm minggu x nak race smp pengsan .. nyusah kan org je..

aku pun tody smp dlm 9.10am gitu, lantak la ..cz baru 1st time kut lambat .. tu pun HR aku dh kecoh nape x sms dia, lambt 10min je kut.. kalau dia lambt xpe plak .. nyampah aku.

10 comments:

  1. lewat 10min..cian demo...x pe la..janji sampai kan

    ReplyDelete
  2. syawalsimpsons >> tu la ciannn kite

    ReplyDelete
  3. same le kite, terlajak tidur..hehe

    ReplyDelete
  4. iietamalek >> hehehe tringt2 cm still weekdays kan

    ReplyDelete
  5. kalo jem teruk pepagi memang potong mood kan~ lelagi kalo sendirik drive.. dah lah kaki lenguh cam nak tercabut..sampai2 opis kena tanya itu ini.. bikin hot saja~

    ReplyDelete
  6. salam..
    harini saya awal tapi tak punch sakit hati sangat...

    ReplyDelete
  7. kitaorang lakik binik klu lambat, saje buat2 lambat terus. hahahaha

    ReplyDelete
  8. Biar lambat asalkan semua selamat :)

    ReplyDelete
  9. yelah dikk
    kalau jem , xcdnt nie bukan boleh jangka .. apa2 sahja memang bantutkan perjalanan dan rutin harian ..

    kita selalu harap org simpati dan tolak ansur ngan kita , tapi org payah dikk .. nak2 bos2 nie huhuh

    ReplyDelete
  10. lenkali lau rs lmbt hang kol lah hr hang tu xdelah dia tercari2 ok..heheh
    kl mmg giler jem sokmo

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah