KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Wednesday, March 13, 2013

KALAU WEEKEND


Assalamualaikum sume.. 

aku bz plak pepagi ni, bz BW .. aci gitu wakakakak.. 

last weekend pak ajil kene keje cz opis dia kene pindh blok.. so dr khamis la dia bz smp ke ahad.. sabtu ahad dr pagi smp ke mlm tau .. adeh

sian plak anak2 ku x ke mana2 pun dua hari tu.. bosan seh.. 


 dari baby smp beso gini la gaya akil tido , suke ketap bibir.. Akil ni kalau bior tido kul 1pm baru dia bgun

amni pun lepas mandi dan kenyg layan zzzzz dgn abang

anak2 ku jenis x isap puting, emm bagus2.. 

tp sabtu mlm tu lepas pak ajil balik dr keje , dlm kul 9mlm tu dia ajak melepak minum2 kt luor, psl dia pening dgn peel akil yg dok ajak dia layan main game , dgn amni nye merengek2 .. aku ni laju je la kan kalau dh dpt kuor..

tup2 ado 1 kejadian .. uhuh nnt ku story yerrrr

12 comments:

  1. Apakah kejadiannya?

    Zakwan n nayli plak walau pun ari cuti tetap bangun pas subuh
    Mak pak nak sambung tdo pun tak dpt
    Hahahaha..!
    Kang dengar la, 'mama, saya lapar.. Nak makan..'
    Adeyyy, hehe

    ReplyDelete
  2. Nad MamaZN s>> eheheh kannn .. akil mmg jrg la bgun awal2.. sure kt2 kul 12 gitu .. amni je suke bgun awal2.. phtu smbung tido balik..

    ku kul 8 dh bgun wat bfast dlu phtu agak2 lemau smbug tido balik

    ReplyDelete
  3. nyenyak tul dua bradik ni tido
    so mak paknye gaya caner lak hahahaha

    ReplyDelete
  4. el >> gaya pak mak x leh tepek weh .. kang ko folow plak ..

    ReplyDelete
  5. Nafira usof >> tu la , lena tido nye

    ReplyDelete
  6. jeng jeng jeng...kejadian apakah???

    ReplyDelete
  7. wajah amni tidu sebijik abang .. seronok tgk ..
    bagus nyeee x hisap puting , toksah bg dik .. insyaallah akan kekal sampai besar , x susah2 dah nak putus puting ke ape kee ;)

    ReplyDelete
  8. Nyenyak sunggih nmpk tidurnyer tu

    ReplyDelete
  9. geng la ngan anak2 aku x suke puting

    ReplyDelete
  10. seronoknya tgk anak2 tidur... tenang je mukanya...

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah