KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Thursday, March 14, 2013

KEJADIAN SEBELAH MLM NYE PULAK ...


Assalamualaikum uols.. 

selamat abis lunch sume... ku dh selamat lunch td.. kebuloq cz pg td just makan roti je..

smbung yek cite td .. heheheheh cian korg

meh la aku smbung lg yew.. 

so bile weols dh selesai makan kt rest tu kan kan... time nak g kete pun aku tgk mata amni meliar je.. ayokkk suspen nye la haiii.. dh la belah blakang rest tu agak gelap jgk la.. ms dlm kete baru ada 2 kete park tmpt sama .. 

then weols pun balik la.. smp kt umah sume dh siap2 nk tido , pak ajil pun mandi2 sume..

tgh mlm nye, aku ubah posisi tido (sejak ado bby ni aku x bp nak lena tido mlm psl alert abis) then tgn aku tersentuh dahi amni.. 

PANASSSSSSSSSSSS sgt..

rs nk melompat terkejut je di buat nye, terus aku rs kepala dia.. sgt panas , aku ambik penyukat suhu ..37.6.. agak tinggi tp x kuat la.. terus aku col abah even pepagi bute tu kan.. dlm mamai2 tu abah aku trkejut jgk la.. risau la cucu dia x sihat. Aku suh abah baca2 skit .. aku letak hp kt tinge amni, Amni capai terus nak gigit (tu je kerja dia kan)

bile aku rs suhu bdn dia, ok pulak.. ayok ni demam apa plak ni.. aku suspek demam terkejut la kan.. then terus aku ambik asam boi wat air tuk tuam2 kt bdn amni.. smp ke pg jgk la amni x bp lena tido, dok nk nyusu je smp letih pinggang aku kene ngiring.. 

 ala2 nk demam

 tgh demam uhuhhuh sian diaaaa

time ni dia leh sengeh lg kan , padahal kepala nye panas...

bile amni x lena nk tido sgt, terus aku kasi sirup panadol ikut dos. Ok skit la kepala dia.. kasi dlm 6jam sekali.. hari ke 2 dh ok demam dia. Aku ttp anto amni ke pengasuh dia, naluri aku kuat nyatakan budk tu bley jaga amni ngn baik .. Amni plak kt umh BS dok tidooo je x main sgt .. bdn x bp sihat.

then masa abah aku g ambik ..... 


smbung lg , aci x?????

8 comments:

  1. haiya...dah rupa macam baca novel dah ni...huhuhu...

    ok aci aci buka pintu...nanti sambung ek

    ReplyDelete
  2. betoi la sambung2 sajoo..kakaka..lepas tu..next page

    ReplyDelete
  3. aloor2 comel aje .. dlm demam tuu ! ..

    ReplyDelete
  4. ko buat drama bersiri ker aper niee wei...dok sedap baca tiba2 kena sambung lagi...dah macam drama dah..

    ReplyDelete
  5. fokus aku bc last2 bersambung adoyai

    ReplyDelete
  6. Umang ai..
    Baru nak gigit cekelat ni kasi feel
    Nengok2 bersambung plak

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah