KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Tuesday, March 5, 2013

KOLEKSI FM KU


Assalamualaikum sume

adehhhhh semputtttttt

haku ni bz ngalah kan dak account tau , awal bln sure la bz wat monthly report. Emm pelik aku, HR dok ckp admin sini x bnyk kejo.. padahal aku ni xrehat2 .. mcm2 benda nak check ..ni pun bz lg ni..

uols nak tgk koleksi FM ku x .... mana la tau kan kut2 ado hok baik ati nak kasi tmbah hihihi




7 comments:

  1. alamak..unkown pulak..me ibu si fatin

    ReplyDelete
  2. penuh dah petiais dgn FM,

    Zura FM aku bg tu x terima jgk lg ye,
    ari tu aku dh pos FM guna pos ekspress, tp seminggu lps aku pos pihak pos return back akunye sampul ekspress tu, aku br tersedar yg ko punyer dia x return so aku budget sampai la...aku pos 9, tp yg return cuma 7 je, maknanya ada 2 yg lepas..atau posmen dah campak kemana la agaknye, sbb mmg xde lg yg feedback ngan aku kata dah terima...

    ReplyDelete
  3. rara pon bz,bz sgt.ni bru nk bw.hehehe.

    p/s : princess dh nk masuk 6 bulan so lusa ni.heee

    ReplyDelete
  4. heheh, banyak dah tu...boleh jek nak tolong tambah..tapi tak kasi alamat camner...hehehe...mana tau p memana leh kongsi2 beli fm...tukar2...nanti kita up kita punya koleksi di opis...di rumah lain, di opis lain...hehehe

    ReplyDelete
  5. eh sama cam kitee lah selipar tuu ! ;)

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah