KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Friday, March 8, 2013

Menu Baby : PLUM and BANANA OATMEAL PORRIDGE


Salam uols

di sebab kan my bambam Amni akan menjangkau 6bln 22hb ni , rs xcited dh nk kasi dia makan .. cz now pun dia sibukkk ngunyah kalau time makan .. 


jom try resepi ni .. xbp susah kan .. 

aku ni kalau bab pure ni, hrp2 gigih la nak wat tuk a week .. cz kalau hrp nak wat time keje mmg xsmpt la .. now pun basuh bekas pum susu dlm keadaan mato tutup (ngntuk sgt2)

7 comments:

  1. Klaau sedap pasti baby berselera makan ;D

    ReplyDelete
  2. wahhh menarik2.. terima kasih share resepi ni.. kali ni nk pelbagaikan mknn baby..

    ReplyDelete
  3. jemah ada try kat izz...puree kentang..tp dier macam tak suke...entah la..agaknyer elok mmg dier tgh tak sihat kot...nak mengempeng je...elok BF terus tido..entah la...

    ReplyDelete
  4. lama dah tak memuri...rindu pulak saat saat itu...nengok balik album puri kat fb...haihhh rindu la

    ReplyDelete
  5. free2, buleh singgah blog dr halina, wifey astronout kite tuh kat http://barelysupermommy.com sbb dia pun dok update resepi2 utk baby. nmpk menarik. try la singgah!

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah