KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Wednesday, March 13, 2013

MERAH2.. cm pulau


Salam uols.. 

nnt la ku smbung cite psl entry td tu yew.. 

ni hah , dpt wasap dr bs amni (bbysiter baru amni ni siap ado wasap ocey).. 
dia ckp pg td xde , ptg ni ado .. phtu b4 toki ambik amni td siap merah2 tu ado kt muke plak 


ptt la mlm td merengek sakan je kerja nye, siap aku babap dh pun dia tetap merengek.. 

agak2 korg apa kahh???


6 comments:

  1. ruam kot...sekarang kan musim panas je..si izz pon still bertaik mata..tido malam pon pakai kipas lain N tak pakai suar..pakai CD je

    ReplyDelete
  2. syawalsimpsons >. emm tu la x psti .. kene g klinik la jwp nye kalau merah2 ni banyk ..

    kalau campak,laki aku kne pi panjat pokok semambu la jwp nye

    ReplyDelete
  3. laa siannya amni.. badannya panas x zura? kalo tak mungkin ruam kot..bwk jumpa doctor la zura.. oo dh start anta amni kt BS baru ye?

    ReplyDelete
  4. Nmpk cm ruam
    Tp better p klinik la kan...
    Tanya yg pakar

    ReplyDelete
  5. ni rasa ruam2 kecik tu kot
    mandi ngan ayaq garam

    ReplyDelete
  6. kalau tak sure kena bawa gi klinik... at least doktor boleh tgkkan masalahnya...

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah