KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Tuesday, March 12, 2013

MY 1ST SHOES


HAI UOLS.. 

ku tgh melepak sambil pum stok EBM ni, tp today x tau nape emo ku semcm je.. jgn ku ngndg udah ler, bulan x mengambang2 lg ni .. adehhh takuttt la plak..tp buat masa ni ku fully bf.. uhhuhu

aritu weols terjah KWC with adik lelaki ku, dia pun dok nk carik barang2 tuk baby dia yg bakal lahir bln depan ni.. so dia paksa wif nye bnykkan berjalan... 

diorg shopping xkan aku nak tgk je kan .. harus la ku soping jgk, ku belikan kasut tuk AMNI psl skang ni stokin amni ala2 kebanykkan x muat, lg pun xkan nk pakai stokin je kan... tuk AKIL, dia dpt bola sepak.



cute x?

suke tgk wrna pink yg shinning ni.. sgt meriahhhh uols. Amni pakai saiz 19.. kasut ni dpt murah psl cmpur brg2 adik ku yg hrga kt rm300 tu .. 

21 comments:

  1. Nurzakiah Hanum >> hi awak


    udah lunch dh

    ReplyDelete
  2. mood jeles...nak gak pink2 ni..mmmm

    ReplyDelete
  3. Nad MamaZN >> tgh dok geram kasut2 bby

    ReplyDelete
  4. syawalsimpsons >> hang jgn plak beli kasut pink tuk izz tau .. wakakakkaak kang pengsan somi mu..

    ReplyDelete
  5. Shocking pink!!!! Comeiiiinyeeee

    P/s : ha ha ha..cuak la tuh sbb bulan tak mengambang2. :p

    ReplyDelete
  6. wahhh comels.princess xleh pakai kasut ag.kecik sgt kakinya.

    ReplyDelete
  7. so cute lah kasut amni..pink u'ollssss..i loikeeee..;)

    ReplyDelete
  8. comel sgt..! sure amni like3!! he3..

    ReplyDelete
  9. ni pinpel
    pink campor pepel haha

    ReplyDelete
  10. Mak lagenda >> heheh nmpak dr jauh

    ** waaa mau x cuak ni Mak , kalau banak normal x pe.. ku kan czer hhuhu

    ReplyDelete
  11. Cik Puan Rara >> kannn ..

    aikk kecik ? kasut bby bnyk saiz la awak .. cer try .. sure ado yg muat

    ReplyDelete
  12. ArELeEz >> mmg dia suke, suke gigit

    ReplyDelete
  13. el >> wakakakak dh cm pimple (jerawat) pulak dah

    ReplyDelete
  14. alolo.. comelnya kasut amni. pin karer lagi tu.

    pinkkkkkkkkk karerrr

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah