KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Friday, March 15, 2013

PENEMAN MR BLACK DI PAGI HARI | KATAK o KATAK


Assalamualaikum sume... 

Salam jumaat 

pagi ni kabut skit psl pak ajil bangun lambt, pthu siap lambt .. adehh geram tui la.. tau dia x ckup tido psl sesuatu (nnt la ku story). Akil dh 2 hari kut masuk skolah lambt .. cian dia.

pagi td malas aku nk tungu pak ajil, kang kalau tunggu dia siap nk kene tunggu kete warm up.. so aku turun dulu ngn amni (sibbaik brg anak2 aku dh siap2 sebelah mlm nye, x nak siap pagi2 nnt mcm2 tertingal) 

elok je aku masuk dlm kete (dok kt seat penumpang) aku dok la nk masukkan kunci nk start kete, aku rs cm ada je yg memandang ... 

tup tupppp


ayakkkk.. KATAKKKKKKKKKKKKKKK

eeee geli nyeeee.. sibbaik kecik je, kalau beso mau aku kaku je dlm kete tu .. 

geli geleman aku.. rela aku pasang aircond pepagi even sejuk cz takut kalau bukk tingkap kang x psl2 dia masuk , dh la dlm keto ado cicak sesat x kuor2 lg .. tah mana dia nyorok,puas weols halau.. tp xtau la kut2 dh kuor kut tayar or enjin kan .. 

bile akil dgn pak ajil smp kt kete , aku suh akil tgk.. menjerit dia (bkn psl dia geli, dia xcited wakakak ..sabo je la).. akil siap suh ayah dia ambik , dia nk tgk dekat2... haaaa buat la kan, mau aku yg melompat kuor tingkap...

bile kete gerak, katak tu lompat atas jalan.. hrp2 sempt la masuk dlm belukor  kalau x , kang x psl2 MATI KATAK .. 


7 comments:

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah