KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Thursday, March 28, 2013

RINDUKAN KAMI YE


Assalamualaikum sume.. 

tatkala anda2 membaca nukilan ini, saya tgh ...


V











V














V



GOLEK2 ATAS TILAM WIF MY KIDS.

yeyyy .. nikmat nyeeeeee.

today Amni ada check up tuk 6bln, alang2 abg Akil tgh cuti skolah so harusla angkut dia sekali lew kan .. 


sok pun aku x pi kerja dh .. dok umah + nk g jejalan ngn adik aku yg cikgu tu .. pak ajil rs nye cm keje je .. no hal lew.. 

will missing u guys.. 

wish me luck with new environment yer.. hrp2 kerja ni kekal abadi la.. 

Syukur alhamdulillah akhir nye aku kembali bekerja di line oil & gas.

10 comments:

  1. alhamdulillah moga selesa di tempat yang baru..jeles aku dok golek2 kan...

    ReplyDelete
  2. wah..lepak2 atas katil ngan anak2 yea..jeles...jeles..

    Apapun, semoga kerja baru tu nanti akan kekal utk zura ok!

    ReplyDelete
  3. ko dpt keje baru nok? mesti gaji ko lagi tinggi ni kan?
    i'm hepi for u dear!! keje baik2 tau...

    sweet family la uolls ni...suka suka suka...

    ReplyDelete
  4. kita pun dok golek2 atas katil dgn anak2 hari ni smpAi malas nak update blog..masak2, anak2 buat exercise, mak buat assingment...owh..nikmat sgt....

    p/s; kalau nak jumpa, mai le dtg umah...tp sabtu la sbb ahad jadual dah full...:)

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah
    Moga sukses ye zura!

    ReplyDelete
  6. selamat bercuti..cntik gmbar family.

    ReplyDelete
  7. lawa lah aku tgk ko skun peah....kurus jek..mak jeles...
    nak je anak2 ko dok syp2 kt potosut tu..lau anak2 aku
    ntah mana2..hahha

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah