KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Wednesday, March 20, 2013

SAMSUNG GALAXY


Assalamualaikum sume

today bfast nasi grg air tgn mama ku.. terbaekkk ..

today ku malas wat keje cm smlm. so today wat keje sdiri jew.. so ada time nak BW..

pagi ni selak2 metro sekali nmpak telepon baru keluaran SAMSUNG..ayokkk tergedik2 jiwa nak dpt 1 kan .. emm kalau nak beli alamat nye lambat la, tp i wishhhhhh upon the starrr (kannnn) kut2 la dpt pree masa besday ku bln 5 nnt .. ke dpt hadiah terpijak ker, hadiah tersepit kew kan .. 

huhuhuhuh lawo2 la plak keluaran terbaru ni.. 


SAMSUNG GALAXY MINI LA FLEUR 2013



SAMSUNG GALAXY NOTE II - PINK (EDITI TERHAD)


buat masa ni ku setia lg ngn BB .. lepas dpt pree samsung sure curang wakakakak

8 comments:

  1. aku pon ngah tgk2..kot2 la ada rezeki terpijak mcm ko kan..kakkaka

    ReplyDelete
  2. Kalu dpt free kite pun suka hee
    Masih setia dgn sony ericson :)

    ReplyDelete
  3. Aku klw nak bli mmg xla
    Klw org kasi aku tadah tangan hahaha

    ReplyDelete
  4. sgt xt'kejor la gadget2 ni kn.. semput nk kejor! hnnsss2..!!

    ReplyDelete
  5. cepat sgt keluar yg terkini,
    mmg cantik2 keluaran terbaru ni..

    tp zura aku rasa samsung ni mcm cepat rosak la berbanding iphone, aku nye note baru pakai setahun dah bermasalah..n ada beberapa kawan yg mengalami masalah yg sama..or whatever gajet pun skrg ni dh x thn mcm dulu2 sbb nak untung lebih kan..lps tu x sampai 6 bulan ada je keluaran baru...(teremo pulak..hehe)

    ReplyDelete
  6. jom try ssamsung, pastu lagi hepi... percayalah... hehehe

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah