KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Wednesday, March 27, 2013

SAYONARA


Salam sume.. 

today ku makan cincai2 je behun yg ku order 

1. psl sgt xsedap 
2. psl aku dh sgt2 kenyg ..pg dh elok2 bfast pau kacang skali kene paksa makan soto .. 

so now rs cm nk muntah pun ado uuuhhuhuhu..

berbalik pd tajuk tu kan kan .. emmm yup2, rs nye today ku last day kt opis ni.. aku tender 24jam je cz lum comfirm lg pun aku x smp hati nk ngadap bos aku yg sgt baik tu .. nnt aku akan pass 1 surat special tuk dia.. then aku nak wat kan 1 keychain or gift tuk dia ..bos aku ni mude dr aku .. dia sgt2 mengilai HELLO KITTY.. 

aku harap dia terima la sebab aku nk benti tu, aku ni jenis lembut hati .. tkut nnt diorg pujuk2 lastnye aku x jd benti plak adehhhh .. 

ni la tmpt duduk aku skang ni.. aku snap masa 1st day dtg interview..(lepas ni xtau la sapa dok tmpt ni plak)

heheh ala2 hotel kan , fmily bos aku mmg jenis yg amat mementingkan deco tau.. tgk je ler rumah diorg 


cantik kan .. 

insyallah kalau still panjang umur, aku akan kembali bekerja di area KL balik and its near to KLCC.. abis arrr duit gaji aku nnt uhhuhuuh

nnt la aku cite bab keje aku tu yek .. 

sok aku xde tau, aku g check up amni 6bln .. tp malas nak aply cuti so mc jew lew..


8 comments:

  1. wow cantiknya.yelah.,opis sebelah klcc.bapak best gila.

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah
    Dpt keje baru tu ye

    ReplyDelete
  3. giler lawa opis...


    beralih ke mana skang?

    ReplyDelete
  4. hamboi..lawa benor office kamu. tak pe.. jgn jadi mcm haku udah le. dah elok elok dapat kerja lain di pujuk rayu last balik semual. muahahahaha...

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah dapat keje baru..moga kat sana lebey baik lagi kan

    ReplyDelete
  6. all the best utk sis tak kira bekerja di mana pun slps ni tau ^^

    ReplyDelete
  7. sayang nak berenti kalau suasana opis setenang ini..bagi ai keje la tempat u tu..boleh? ;p

    ReplyDelete
  8. mak aihhh ofis ang best mcm otel
    lau aku pun syg nak kuar..lau bos baik mcm tu hehe

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah