KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Thursday, March 7, 2013

SORRY TO SAY PERKHIDMATAN POS LAJU SEMAKIN TERUK


Assalamualaikum sume..

korg tgk tajuk sure tau aku tgh sentap skang ni kan ... bkn kes rentitan psl aritu tu tau >> POS LAJU .. yg tu kes psl brg tuk big bos aku ... 

kali ni barang aku plak , stok MAKJUN tuk customer aku ... aku pos 5hb kul 9am until today x smp2 okey ... geram btul la aku .. bkn pos g LONDON ke , UK ke, INDIA ke, SABAH ke... ke sg buloh je kut... 

korg leh tgk 


kalau x nmpak tu aci clik gambo tu ye.. 

korg tgk la apa pos laju tu rekod kt situ , dia leh TERMISS DELIVERY ..padahal kul 11am dh tulis ready tuk hantar.. tup2 kul 9mlm baru sedor ke brg tu TERMISS tuk di hantar ??? 

makin pelik tui aku ngn services POS LAJU skang ni .. mmg ku dgr dh ramai kengkawan ku yg business online ni pos brg tp x smp2 ... ayokkkk stress tui.. sibbaik la customer aku ni ok.. tp as businesswomen (gitu kannnnn) harus la kene jaga reputasi tui dak ?




15 comments:

  1. syawalsimpsons >> tu arrr... mmg tensen weh , kalau lambt gitu baik aku gune pos biasa je kan

    ReplyDelete
  2. alahaii...makin teruk la derang punya servis...dah tu nak beralih ke servis hok mana pulak...hurmm...

    kasi add kat email ni na...hehehe

    comot81@gmail.com

    ReplyDelete
  3. banyak sgt org hantar brg kot.sampai miss sume benda.

    ReplyDelete
  4. Nurzakiah Hanum >> tah la , tensen di buat nye

    ReplyDelete
  5. ♥cikmOt♥ >> tu la kan , xkan plak nk tukor ke svc lain kannn

    dh email awk

    ReplyDelete
  6. Cik Puan Rara >> kalau doc mungkin la .. ni barang , xkan la x pasan

    ReplyDelete
  7. wah zura dah kuruslah..jelezznya

    memang betullah..skrg ni ramai tul orang kutuk

    ReplyDelete
  8. itulah pasal secara x langsung menjejaskan reputasi mereka yg berniaga online ni kan...

    ReplyDelete
  9. Alasan dorg peniaga online semakin ramai
    Pekerja poslaju kurang
    Tu sbb xleh anta ontime

    Alasannnn, kemain kan?

    ReplyDelete
  10. kakinakl.com >> ayakkkk ... mana de kurus kak .. biasa je

    uhhuuhtu la psl nye, ni xtau la dh smp ke idak brg nye

    ReplyDelete
  11. Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY >> tauuuu xpeeeee...

    ReplyDelete
  12. Nad MamaZN >> lor gitu plok... dh tau ramai org anto (BERBAYAR OKEYYY , bkn anto pree je ) carik la ramai staf lg

    ReplyDelete
  13. alahai takut pulak nak guna pos laju
    lau kurier syt lain ok..sbb kita leh kol tahu situasi cam mn dh antar/smpai ke

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah