KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Thursday, March 21, 2013

TAHNIAH DIK ...


Salam uols.. 

dh ptg2 ni bosan la plak .. 

tetiba tody rs cm banyk plak entry ku buat kan kan .. heheh 

today result SPM kuor kan , sebenor nye aku dr pg dh nerbes dh ... dup dap dup dap .. cz adik aku yg bongsu (aku jrg kan cite psl adik aku sorg ni) akan dpt result tody.

tp aku wat2 relax je la , malas nak riuh2 kan .. 

ni la dia.. nama dia Akmalia, dia ni selalu je jd mangsa buli akil..dia skolah kt cheras..sekolah kt SAM10 (sek men agama bt 10).. hrp2 dia smbung la bidang agama ni smp ke menara gading.


result dia td yg aku dpt tau .. dia dpt

6A

B tuk ad math ngn apa tah .. 

6 comments:

  1. tahniah tahniah...pandainya adik kamu

    ReplyDelete
  2. Wah tahniah. Kita punya result spm snua huruf pun ada. Hahaa.

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah.. tahniah buat beliau.. smoga dpt samb cita2..

    ank sedara lya pon 2 org ambik result arini..sorang dpt 8a 1b & sorang lagi 5a 1b 1c..

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah