KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Thursday, March 14, 2013

TERJADI SESUATU DI SINI ...


Assalamualaikum sume.. 

today khamis kan .. yeyyy , sok jumaat ...phtu weekend ..

meh ku smbung la terus story trgantung aritu kan ... 

last weekend, pak ajil kene keje sabtu ahad.. so sabtu mlm nye tu, pak ajil balik dlm 8lebey gitu.. phtu di sebab kan dia stress bile anak2 merengek (diorg pun boring 1 hari suntuk dok umah) pak ajil pun ajak la weols kuor.. 

sakan la masing2 kan, si akil siap tukor bj tnpa aku suruh .. kitrog memula ingt nak makan tp masing2 dh kenyg, so ingt nak makan benda2 ringan smbil minum2 je.. 

weol pusing2 la area BTHO (bdr tun husien on) tup2 nmpak 1 rest yg baru bukak .. lupe la nama nye, ala2 cm masak kg la nama kedai dia.. rest ni berdepan ngn care4 la (deret kedai baru bukak).. 

pak ajil kene park blakang kedai cz sume parking yg dekat dh penuh

ramai gile kentang org kt kedai ni, sume meja penuh tau.. kene tungu dlm 5 min jgk la tuk tmpt duduk.. phtu tunggu pelayan pulak nye lambat even diorg sgt cergas, cz customer sgt ramai .. aku pk sure sedap kut masakan diorg ni.. kitrog pun pilih menu

sgt banyak pilihan menu kt sini.. special menu AYAM PENYET.. 

korg abaikan tgn dak2 ni, sibuk tui nk pilih menu jgk .. 

layan gambo menu dlu yew
aku nye order... BURGER BAKAR .. 

emm rs nye idok la sedap mana pun, agak keras then rs terbakor over sgt.. 

pak ajil punye.. TAUHU BAKO.. tauhu dia xleh lawan tauhu bakor kt kedai Jus gelas beso Keramat.. tauhu ni, sos dia PEDAS nk mampuiii.. aku xleh mkn bnyk kng sakit perut amni.. pak ajil makan siap kuor air mato.. tah bp kilo cili dia letak..akil nak pun weols x kasi makan..

smbung balik....


then masa nk tunggu menu2 weols smp, tah nape tetiba Amni ...

TERKEJUT... 

kejap2 dia terkejut, padahal xde plak org menjerit ke , psng tv sound system kuat ke .. time tu tokey kedai pasang cite katun, mak pak budk pun xcited tgk.. kitrog x nmpak tv psl dok dlm .. 

aku ni dh rs semcm la plak .. ye lew, nape plak amni cmni kan, selalu nye kalau dia geli2 tu aku paham la sure tgh kencing.. ni x , dia terkejut2.. aku xsedap hati la plak.. aku makan burger pun x abis, akil yg abis kan..

then lepas pak ajil abis minum aku ajak balik, cz ati rs x sedap..

malam nye tuu..... 

nnt ku smbung lg la ...

9 comments:

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah