KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Tuesday, March 26, 2013

YEYYY ... SAYA DH 6BULAN ...

Assalamualaikum sume

alhamdulillah , masih panjang umur ku tuk melihat anak2 membesar depan mata.. 

22hb march 2013, genap la anak dara aku NUR AMNI KHAIRINA usia 6bln ... syukurrrr alhamdulillah aku berjaya lg secara exclusive nye menyusu kan Amni dgn susu bdn sahaja tanpa cmpur apa2.. 

berat amni tuk 5bln 7.1kg.. 28hb ni ada check up, so nnt tgk la bp kg dia tmbah..kalau x bertambah pun xpe, cz nw dia sgt melasak .. 



Amni skang ni dh pandai meniarap baring dgn sendiri .. skang ni pun xleh biar dia sorg2 dh psl dia dh bergerak ..aritu smp kaki masuk bh kusi .. dh la weols mmg letak bantal banyak2 kt ruang tamu, ada kala nye amni ilang dr pandangan heheheh cz tercepit kt celah2 bantal (sapo suh merayap kan)..

then skang ni suke sgt menyanyi, dh la sore leh tahan kuat ..pantang dgr radio sure kuor la suara dia, mmg peel ikut sang abg tersayang dia.. 

Amni pun dh makin tinggi plak rs nye, dia x bape nak tembam sgt tp part peha ngn pipi tu x yah ckp le kan, still bambam lg. Skang ni kalau bj2 sume beli yg 1thn punye.. kalau tuk bulan2 punye mmg x muat lew.. skirt mini ku siap beli yg 2thn tau ..kalau beli yg 1thn kang nmpak je montot dia..

wat masa ni Amni x kisah sapa dukung dia, dia terima dgn teruja nye..KECUALI LELAKI .. haaa mmg kjp je dia nak phtu dia x nak, lg2 kalau bukan muhrim heheheh.. kalau toki dia xpe, even ayah dia pun dia x bp nak sgt.. kalau nmpak muke IBU nye ni, sure riuh dr jauh dh panggil .. tu psl la ibu nye susut abis .. 



6 comments:

  1. comeynyer amni pakai baju tu....sgt2 comey..teringin nak beli kusi ni nak kasi kat izz

    ReplyDelete
  2. selamat pagi ...
    singgah pagi
    apa khabar pagi nie.. dah makan ke?

    ReplyDelete
  3. alololo comey giler baq kat hang..ni fotosut mn amni buat

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah