KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Tuesday, March 19, 2013

YG HILANG DAH KEMBALI


Salam uols

ku MAHA bz gile kentang la 2 hari ni.. rs nk tercabut otak + kepala lutut.. rs cm x berbaloi ngn gaji diorg kasi tau ... org yg dok dlm bilik siap lepak smbil makan roti + baca paper dr td.. geram tui

ni ku nak story cite JAM TANGAN hadiah besday dr pak ajil tahun 2009 ilang huhuhuhuhhu ... merata abis aku carik, tido pun rs x lena tau .. mmg ralat sgt2 aku rs cz selalu nye kalau aku bukk jam bile smp rumah sure aku akan masukkan dlm hbeg .. tah cmner kali ni aku xingt kat mana aku letak ..tp yg pasti nye jam tu ilang kt umah abah aku..

1 hari suntuk aku carik jam tu (aku mmg jenis pakai 1 jam je) .. smp abis celah2 sofa aku korek .. tp tetap x jmp.. aku bgtau la kt pak ajil. Dia wat muke biasa je.. uhuhuh aku tau arr dia geram psl bini dia xreti jaga hadiah dia kasi .. 

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mmg aku seday tauu, dh la pak ajil tu bkn romantik org nye.. so bile dia buat suprise kasi hadiah masa aku nk g keje tu rs cm nk gugur jantung aku, cair ooooooo.. so bile hadiah tu ilang aku sedey sgt... uhuhuh

di sebab kan aku rs kekok bile x pakai jam , so aku pinjam la jam mama aku.. jam ni aku adiah kt mama aku thn 2005 rs nye, masa tu Akil pun x wujud lg.. aku beli sepasang tuk abah ngn mama aku. Alang2 mama aku dh dpt jam baru  kan , so aku pinjam la 

 jam mama aku ..


ni la jam yg pak ajil kasi kt aku tu ...


tup2 sabtu lepas , waktu nak g medical check up pagi tu ..aku kemas2 la 1 beg pack ni psl malas nak bwk hbeg , cz nnt nak g Wangsa Walk plak teman pak ajil lawan bowling..rs nye senang lg bwk beg pack kan .. so aku pun kemas2 la .. 

sekali , bile bukak zip depan terkuor la jam kesygan aku tu.. time tu aku lompat2 wehhhh .. terus aku terjah bilik air (masa tu pak ajil tgh mandi) tp dia kunci la , kalau dia x kunci mau aku masuk je wakakakakak xcited nak bgtau aku dh jmp jam tu..

legaaaaaaaaaaaa jam dh jmp, adik aku yg cikgu tu ckp "baru nak hadiah kan jam tuk besday ko nnt Long"... ceh podahhhhhh ayat lebey kannn 

7 comments:

  1. Hheee, kadang ni kita tersalah letak, pastu mula la gagau mencari kan :D

    Seb baik jumpa akhirnya ;D

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..dah jumpa balik...:)

    ReplyDelete
  3. hahahahaha ang ni silap letak le tu
    nyaris dpt yg baru haha

    ReplyDelete
  4. lama tu baru dapat jumpa balik,
    dapat bygkan betapa teruja nya bila jumpa brg yg kita syg semula..

    aku aritu hilang charger bateri DSLR, siap dah tanye kedai harga nak beli charger sj, nasib tangguh dulu nak beli, akhirnya terjumpa semula dah setelah 6 bulan mencari/misplace.

    ReplyDelete
  5. rezeki berkat tetap jadi milik kita jugak..

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah