KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Monday, April 8, 2013

5th Maternity & Children Expo Midvalley


Assalamualaikum darling2 sume.. 

dh bfast ker? ku still melepak di rumah tuk seminggu ni , so hargai masa ngn anak2 sebaik mungkin .. kebtulan mama ngn adik2 xde, tingal abah ku sorg .. so ku teman abah ler.. jd suri umah tuk 2 rumah , rs cm pengsan di buat nye tp gigih jgk kan .. sibbaik makan MAKJUN ~~ Fazurybeuteq

ni nk story kt uols psl expo baby kt MID VALLY , walau dh banyak kali di buat ni kire 1st time la aku pi .. hihih kebtulan mood pak ajil sgt2 ok this week, dan walauuu ngn jadual weekend yg sgt2 padat ku curik time tuk terjah jgk .. 

sabtu lepas pak ajil kene keje , lepas dia balik keje tu dia tapau mcd..lepas makan terus plak dia tarik bantal ..ayokk, aku ni dh susah ati dh .. lpas pastikn anak2 dh kyg phtu dh siap2 mandi , ku pun terus bersiap2.. sibbbaik la ado rancangan best kt HBO so pak ajil x de le lelap (dia kalau dh lelap siang2 hari letak bom pun x sedor) 

bile dia tgk ku dh siap2,maknaaa nye sure la dia kene ready jgk .. so ku ready kan beg amni ngn bekal mkanan anak2 terus ajak pak ajil kuor.. smp je kt mid bally dh kul 3 lebey , parking plak penuh umakaiiiiii .. dlm15min jgk pusing2 dlm tmpt parking tu ... sibbaik ler jmp yg dkt ngn pintu masuk.

terus la weols naik kt MVEC (hihih penah keje MVEC ni as admin tp dlm 3bln je psl aku x rs sesuai ngn aku yg x bp nak vouge ni,diorg sume sosial) org nyeeeee la ramai (aku x bnyk snap gamba) kebetlan jgk ada expo perkahwinan so paham2 la manusia ramai mana kan..sibbaik x bwk stroller kalau x susah jgk nk jalan, amni ngn akil pun good mood.. so aku pusing2 la ..

 masa ni tgh dok belek2 pure tuk amni.. 4bekas rm13.00.. 

 tgk plak kt booth AUTUMNZ .. mcm2 sale, bj nursing lengan pjg promo rm40+ aje tp aku baru beli online uhuhuh so x beli la.. masa ni ku carik warmer car + home.. murah wehhh rm75 aje yg baru tau ... tp x beli yg tu, weols beli under brand Autumnz tp yg lain (diorg salah cetak nama) dpt rm 55, ok la tu kan ..warranty sume under Autumnz.. tp stok xde , uhuhuh sodihhh .. then aku tgk pak ajil borak2 ngn tokey booth. Tah hape yg pak ajil tny , aku x dgr psl aku kuor dlu ..uhuhu psl sian kt amni kepanasan ..


yg weols sempat rembat ... ku redem hadiah kt booth www.mumdreams.com.my... diorg siap snap gamba tp ku tgk kt fb xde plak kuor gmbo ku.. xkisah lew.. 

then sempat pi booth LUNATOTs, siap rembat 2 helai Peplum nursing heheh .. satu nye tuk si mak jemah suraya  psl dia nak pi tp xdpt cz balik kg.. so alang2 aku g , aku tlg le belikan selai.. dan alang2 jgk, aku beli jgk selai heheheh ..time tu amni plak ngamuk nk nyusu, team lunatot siap kasi poncho tuk aku nyusu amni, legaaaa.. phtu amni zzzzzzz.. smpt jgk rs air choc tuk ibu nyusu , sdp tpppppp ongkos xdok .. 
then pusing2 lg , pempers mamypoko murah wehh ramai gile org beratur tuk beli .. skali beli berpeket2 .. tp kitrg x beli la psl amni ni jenis ok je pakai apa brand cm akil dlu.. 
phtu beli bj amni and gift tuk cousin aku yg baru banak .. 
 

7 comments:

  1. Dpt brape rm peplum tu?
    Mesti murah ek ;)

    ReplyDelete
  2. Nad >>> xsmpt rm100 pun .. yg best nye dia sgt selesa

    ReplyDelete
  3. ala ruginya tak pegi.. nak cari baby dress.. tak tau pu8n ada expo tu zura.. igtkan bulan 5..

    ReplyDelete
  4. Nurzakiah Hanum >> yup2 murah

    ReplyDelete
  5. @e_da >> rugi la x pi... dress burbery amni tu rm 20 aje tau .. kt tenet kt rm50 uhuhuh

    ReplyDelete
  6. ok la dpt gak ko pergi,
    aku x berkesempatan lg pergi, asal nak pergi ada je hal + laki aku kan x suka tempat sesak2 camni..

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah