KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Thursday, April 4, 2013

BALIK KAMPUNGGG OOOO BALIK KAMPUNGGG



Salam sume

tatkala uols membaca warkah ini (cewahh) .. ambe dh otw balik ke

GANU KITAAAAAAAAAA..

kebetulan ku xbekerja now until 14hb so alang2 jgk adik ipor nak banak .. tu yg ku ikut mama ku balik ganu tu.. Amni harus ku bwk, tp akil kne tingal ngn ayah dia ler.. if not nnt ayah dia ala2 perasan "single" kannnnn .. walau sebenor nye berat sgt ati nk tingalkan akil , tp dia skolah .. xpe la , dia "jaga" ayah dia hihih..

yeyyy dpt ler ku makang kepok leko puas2.. phtu nak cium pipi atok ku puas2, rindu sgt2 kt tok ni.. rs last jmp pun raya thn lepas, tok xlarat nak dtg sdiri as yg dia wat selalu .. nw faktor usia kan + plak lutut dia dok sakit jer.. mmghikmah jgk la ku start keje 15hb .. dpt le jmp tok..

emm kalau dh balik sana, mmg duit laju arr kan .. sure aku akan sambor sutera selai, now perut dh kempis kan ..harus la melaram ...

key uols... jmp end of this week insyallah .. xpun nxt week

(dok pak ajil je tingal aku g merayap, now turn aku plak tingal dia.. 1st time ni)

6 comments:

  1. aku esok baru blk kg..tp kg laki aku la..kakakkakka

    ReplyDelete
  2. Hati2 di jalan raya!
    Behave ok kt kg nun
    Takpe ni jaga mama
    Akil jaga ayah haha
    Adil dan saksama :)

    ReplyDelete
  3. selamat pegi dan selamat balik semula...
    kita esok berangkat... :)

    ReplyDelete
  4. slmt pulang ke kg.
    lama tu bercuti..

    aku baru tau dkt terengganu pun ada jual toto murah,
    thn lepas aku outstation terengganu dok rembat 2 toto,
    thn ni aku kena outstation terengganu lagi
    rasa nak beli toto lg..hehe

    yup betul tu at least mesti rembat sutera sehelai..

    ReplyDelete
  5. jelessssnyerr! kite nok balik gok..rindu ganu sangat2 huhu..
    makan kepok bg pihak eh hehehe

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah