KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Tuesday, April 2, 2013

berus gigi ?? berus lidah kut


Salam sume

kelmarin dok jalan2 ngn my sista kt JJ Mahkota Cheras.. saje belanje dia makan piza cz aku agak stress hari tu ..

phtu dlm hati dok nk beli kan bj tuk akil and amni (even duit idok la banyk mano) .. tp ni salah 1 terapi aku la, kene soping tuk anak2 baru jiwa tenang skit..

then ternmpak berus gg eh lidah yg comel ni.. terus ku beli psl nk gosok lidah amni..


tapiiiiiiiiiiiii punye la payah wehhh, dia dok gigittttt kuat2 bile berus ni masuk dlm mulut dia.. Sabau je lew kan ..

last2 aku kasi je dia pgg, bior dia gosok sdiri la lidah dia wakakakak.. mmg dia sgt suke mengigit berus gg dia ni

6 comments:

  1. aku belom start lagi untuk izz...tgk ko...nak gak aku mencuba..kakakakkaka..dasar jenis terpengaruh

    ReplyDelete
  2. hehehehe budak.semua nk gigit.hehe

    ReplyDelete
  3. tak pernah plak tengok bendealah nih.

    ReplyDelete
  4. Kira jadi berus gigit la ni bukan berus gigi ;D

    ReplyDelete
  5. hahaha budak baya amni tu mn lah nak suh gosok2 lidah bagai
    mmg xlahhhh...lagi dia geget main2 je..hahah xpe usaha tangga kejayaan

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah