KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Tuesday, April 9, 2013

KISS KISS | MISAI DATUK F


Assalamualaikum sume.. 
 
lega dh sattle masak , akil pun dh balik skolah dan makan and dh mandi.. dia dok melayan adik dia main.. amni plak lepas kasi nestum beras + madu pg td dia dok tido dlm 3jam jgk la.. mlm td dia tido kul 12 mlm.. 
 
ni tgk la pipi anak dara ni cm kene cucuk2 plak .. wakakaka mmg kene 'cucuk' pun .. cucuk dek misai pak ajil ..tu psl la kalau pak ajil dukung dia x suke, cz nnt sure pipi dia sakit kene misai   





7 comments:

  1. sekarang ni musim kot. Aleesya pun naik mcm ni jugak. tapi lagi teruk siap ada nanah lagi kat biji biji kecil tu.

    ReplyDelete
  2. Alahai Zura ni bukan misailah tapi kakak rasa ruam sebab kan musim panas sekarang ni..

    ReplyDelete
  3. wantie >> alhamdulillah amni x kene ruam .. ni mmg bekas kene cium ngn ayah dia

    ReplyDelete
  4. syawalsimpsons>> dia mmg marah kalau pak ajil dukung dia psl ayah dia suke cium dia kuat2

    ReplyDelete
  5. Kakzakie >> heheh bkn ruam kak .. mmg bekas misai ayah dia.. ayah dia mmg suke cium dia kuat2

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah