KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Monday, April 29, 2013

KORG TGK X MASTERCHEF SMLM

 
Assalamualaikum
 
bz bz bz and bz..
 
bz belajor benda2 baru sebenor nye, sibbaik opis xleh bukak fb kalau x .. mmg xlayan le jwp nye (prosidur cmpny gitu)
 
smlm uols tgk x masterchef??? fuhh takut tui aku tgk si zain saidin melaser chef2 yg otai tu .. kalau aku jd bakal pak mertua huhuh mau ku pk 1000x nk bermenantukan lelaki gitu
 
phtu bleyyy plak ckp nk mintak maaf tp tunggu raya..ayooo yooo , baiii ..kalau ikhlas dh rs salah sdiri tu , g je terus mintak maaf xyah le smp nak tunggu raya.. kut2 nnt pendek umuq (mana kita tau kan) x smpttt nak mintak maaf ..sdiri rugi ooo .. otai2 tu nak terima or not tu blakang cerita, yg penting mintak maap ngn ikhlas..tui dak ? (slang cm cik ta)
 
agak2 cik ta tgh pk apo le skang.. adakah dia was2 or dia rs bf dia ;berdarah panas"... ???
 
sama2 la kite tunggu nooo
 

8 comments:

  1. aku tgk semalam...rasa nak penampa je mamat sekor tu..gere elok

    ReplyDelete
  2. xleh blah tang dia persoalkn chef tu, haiyooo...selama tengok masterchef xdo kot mcm dia, dahla tak salam kan lepas tu...

    ReplyDelete
  3. Tak tgk tp dengo cite
    Sabo je la..
    Dh jenis rupe itu cik ta suke huhu
    utk tambah rating kot... Mungkin tak? ;)

    ReplyDelete
  4. kat rumah sy x de astro.. so x dapat lah tgk.. nanti nak gi usha kat utube ade ke tidak.. ehehehe

    ReplyDelete
  5. kite xtgk sbb saje xnk tgk..skang nie zain dh kuar..tunggu cik ta kuar then baru nak start tgk..mcm nyampahsss je tgk dieorg berdua...

    ReplyDelete
  6. saya tgk..terkejut tgkkan si zain tu.mcm tgk org berdebat.sgt2 tidak elok.nak2 time chef nak ckp dia pun sama sibuk nak cakap..

    ReplyDelete
  7. memang terkejut walau akk tgk dah last2 ..
    x paham satu layiee huhuh

    ReplyDelete
  8. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah