KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Tuesday, April 9, 2013

MENU FOR OUR LUNCH TODAY


salam uols.. 

update cepat2 psl nak bwk anak dara g jaln2 naik stroller ke padang .. 
dia tu kalau dh kul 5 lebey sure mengarukkkk je cm tau2 je dh ptg.. so harus get ready nak bwk dia g jalan2.. 

lunch td aku as usual le kan masak , sjak x keje 2mingu ni dok masak je la kerja aku .. penat oo jd suri umah tuk 2 umah .. siang nye dok teman abah aku kt umah dia cz mama aku balik ganu .. phtu mlm plak kemas umah aku sdiri .. uhuhuh penat smp kdng2 terlajak bgun pagi.. tu lum cmpur ngn suap makan akil, ngn jaga si tembam sorg tu lg... mana x susut bdn .. mkn pun kdng2 xsmpt cz aku lg rela tido uuhuhuhuhuh kalau x tido kang mule la aku pening2.. 


 ayam masak halia

 kacang buncis grg 

gulai ikan tengiri 

6 comments:

  1. sedapnya.. balik keje kang nak wat kari ikan duri.. :) moga2 menjadi project mlm ni.. sbb smlm salah beli rempah.. asben bawa balik rempah udang.. bukan rempah ikan.. hihihih

    ReplyDelete
  2. sedap ni...mlm nnti boleh la masak menu ni..

    ReplyDelete
  3. waahhh.. rajin nyer.. sampai 3 menu masak.. terliur~

    ReplyDelete
  4. eh eh..mak pun msk ikan tenggiri gak arini!! tpnya menu org pemalas ajelah..mak msk singgang tenggiri ngan kangkung belacan jep..:)

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah