KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Monday, April 8, 2013

TQ SO MUCH HUBBY ... | EXPO lggggg


hehehe ni sambungan cite td... 

ahad nye pulak , pak ajil awal2 pagi dh bersiap2.. aku ni agak kompus cz rs nye pagi nye xde plan apa2.. 

phtu dia ckp dia nak kuor kejap, aku pun ngn mucung panjg terus ckp "ok" .. uuhuh ingtkn dia nk ajak la pi jalan2 ker kan kan .. tp dia bior je weols kt umah .. sodih btl... 

then aku sms dia kt mana cz dr kul 10 lebey dia kuor tp kul 12 pun x balik2 lg kannnn .. tgh hari tu weols dh janji nk trjah cousin aku kt ampang jaya (dia baru banak) .. tp pak ajil x rply , tp aku siap2 kan dlu anak2 kasi mandi + makan .. aku pun siap kan diri jgk .. dlm xsmp 20min , pak ajil sms " siap skng and tungu kt bwh cz nk smp dh ".. laju2 la weols kemas2 pe yg ptt kan .. 

msuk je keta , ku tgk banyak tui plastik putih tp maleh la nak jenguk2.. then weols terus kt ampang jaya, lepak2 dlm kt 2 3jam jgk la.. diorg watkan kek choc moist tuk akil (tuk ku jgk) phtu masing2 melayan amni, amni plakkk kalau dia suke tmpt tu sureee la dia 'wat kek' jgk kannnn.. so alang2 tu mandikan terus.. 

balik dr ampang jaya terus singah umah bbysiter amni cz besday party anak bongsu bbysiter dia tu, mcm2 mknan ado .. emmm makannnn lg kan (cmner pipi x tembam).. diorg ni rindu sgt kt amni, aku x dukung amni sgt pun.. cz 2mingu x anta amni kan, mau x rindu diorg tu .. majls abis dlm kul 6lebey.. masing2 dh penat so mintak la diri .. 

tp weols g rehat kt umah abah jap , abah ku sunyi la 3 4hari ni cz mama ku still kt ganu lg.. sibbaik la weols ni dok dekt. Sempat la mandi2 solat dlu, amni pun sempat manje2 ngn toki .. weols siap tgk ABPH lg ,amni siap nyanyi2 lg ngn abg akil nye.. time ni pak ajil bwk kuor plastik2 yg banyk dlm keto .. 

rupe2 nyeeeeeeeeeeeee

dia belikan warmer yg aku nak tu + choc drink for bf mom kt Lunatots (2kotak lg tu) tuk aku .. uhuhuhuhuh terharu nyeeeeeeeeeeee... 

ku dh bgtau expo ni last ahad.. so apa2 nk beli kne b4 kul 9mlm cz lps tu diorg tutup .. emm ni la kes yg pak ajil dok borak2 ngn tokey booth Autumnz tu yew...


6 comments:

  1. so sweet la pak ajil...hahahaha...

    ReplyDelete
  2. sesekali manjakan isteri...hehehe

    ReplyDelete
  3. wah surprise drpd pak ajil,
    beshnye..

    dpt gak ko mkn choc moist cake zura..hehe

    ReplyDelete
  4. pak ajil romantik dalam diam hehehe
    nak pergi jugak tapi banyak keje di dobi..tunggula bulan 5 nnt kalau larat huhu

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah