KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Tuesday, May 14, 2013

GOSTAN GOSTAN ....SANGKUT

 
aksi spontan si anak dara......
 
ni ala2 cm nak wat storyboard iklan le plak ....
 
 " ayah ... tepi skit yah "
 
 
 " agak2 ni ibu aku nmpak x "
 
 
 
"alamakkkkkk KANTOIIII"
 
 
 
haaaa ni le dia , budk yg x reti nak dok diam skng ni ... ado je benda dia nak xplore...ibu nye ni smp dh x terdaya nak kejo dia ni... kdng2 suh abg akil pun smp semput abg akil tu psl nk kejor dia...
 
amni ni 22hb May ni genap la dia 8bln ..skang ni bukan merangkak je, dia dh pandai nak duduk phtu berpaut pd kite tuk berdiri .. risau nak bior sengsorang dh ...
 

7 comments:

  1. mul MULA MULA UNDUR BELAKANG, LEPAS TU KE DEPAN LAH

    COMEL

    ReplyDelete
  2. Lantai pun kena selalu disapu la
    Buatnya ada kertas kecik benang bagai
    Sume pun nak dicapai masuk mulut hukhuk

    ReplyDelete
  3. dh dpt kaki mesti lagi xterkejar..;)

    ReplyDelete
  4. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  5. kikiki..pasni lantai bersih ni...///alamak sangkut la pulok

    ReplyDelete
  6. hahahahahaha anak i dh kedepan dh.dulu je gostan.hehehe.babe lama x dtg sini.rinduuuu.

    ReplyDelete
  7. kebyakan bdk nak belajar merangkak ni mesti bljr gostan dulu kan..

    alahai comeynye amni

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah