KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Monday, May 20, 2013

KAD NYAWA

 
Assalamualaikum sume
 
uols ada x 'kad nyawa' ... ganas kan bunyi nye.. tp kad tu agak penting le kalau msuk spital ..lg2 spital hok mahei tu kan ..kalu xdok tu , kene2 le huluq cash huhuh pehtu rabak le poket ... if ado kad nyawa ni , ok lg lew..
 
lepas keje dlm 3minggu baru dpt kad ni.. dpt 4 keping sekali gus tau .. 1st time le aku keje yg dpt cover tuk huby skali .. time aku kasi kt pak ajil , dia tgk phtu dia cm nak letak dlm kete ..phtu dia tgk betul2 baru dia pasan ado nama dia wakakaka.. terus msuk walet ..kalau dia x nak gune , xkisah pun... janji tuk anak2 ada setiap 1 .. senang apa2 nnt kan ..
 
 
 
 

8 comments:

  1. ana dulu masa kerja, dpt jugak kad ni, n mmg penting..nak2 company ana dulu tu, cover semua family members..mmg berguna sangat2....

    ReplyDelete
  2. memang sangat penting...
    ingat kad nyawa aperla tadik...

    ReplyDelete
  3. wow sampai 4 diorg cover..kena bayo ke free beb

    ReplyDelete
  4. bestnya compy br ko cover ins utk satu family noh...untung ko..

    ReplyDelete
  5. itu yg bestnye kalau dpt company yg ada benefit kad nyawa ni..
    ok la company tanggung semua..

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah