KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Monday, May 13, 2013

PRU13

 
Assalamualaikum sume yg ku cayang2...
 
sihat x ... lama nye ku x berblog kan ? bz lew weh , hhuhuhu di tmbah ngn keje bnyk ...
 
ni alang2 dh kul 5 , saje le kasi gerak skit blog ku yg dh bersawang ni... ni plak ku baru je balik demam tau , mc 2 hari lg tu ..
 
uols g NGUNDI x?? haaa jgn x pi tau , rugi2... aku ni kalau ikut bdn mmg x ngundi ler, kebetulan plak aku x penah mendftar .. tp 3hari b4 ngundi tu , kwn aku cek kt website tgk2 ado je nama ku.. so apa lg, semangat oooo ...
 
tup2 sabtu pagi tu bgun2 aku rs bdn sgt le lemau, x best oooo .. huhuh kejp2 kang aku gigil2 sejuk, mengagau crik panadol (lama dh xkene demam gigil2 ni) aku risau platlet drh merah turun lg.. ku teguk jgk le air masak.. dok trpk cmner le nak pi ngundi ni.. uhhhuhu
 
so wekend lepas x kuor umah le sgt, kejap2 lepas 5jam sure aku gigil lg... pagi ahad tu aku mandi air sejuk, lega kejap bdn .. cergas bersiap2 nk g umah abah aku .. weols (abah, mama , aku, adik2) ngundi kt skolah men area umah kami tu .. pak ajil je x ngundi thn ni so dia kene jd bbysiter lew ..dia baru tukor alamat ke kl, kalau ikut add lama ..kene balik tangkak le jwpnye..
 
abah ngn adik aku yg doctor tu g b4 7.30am cz adik aku kene stand by kt hosp .. dlm kul 8lebey abis.. phtu lepak2 dlu dlm 9lebey kitrg plak pi ... nerbes tui aku (1st time) ala2 cm nak g exam plak kan .. amni + akil tingal kt umah ngn pak ajil .. aku yg demam2 ni gigih jgk lew..
 
 lemauuu
 
 tgk le mama aku(bj purple) lajuu je..
 
 ramai ooo org beratur time ni , chinese la paling ramai ..
 
 mama aku saluran 1.. tuk warga emas.. ptt nye depa kene ada kan saluran tuk org2 ngndg or dlm pantang .. sian aku tgk org ngdg kene naik tngga tingi2..
 
aku saluran 3, adik aku saluran 4... dh le panas, air pun xkasi .. ampeh tui.. dlm 1jam jgk ler beratur nye.. sibbaik line aku laju jgk .. dr line adik aku kt 3jam ocey .. sian adik aku ..
 
buruk tuiii dh jari aku..
 
dh selamat tunaikan kewajiban .. UNDI ANDA ADALAH RAHSIA..
 
 
 

7 comments:

  1. cantik je jari haaa
    sama macam akk
    lama juga 3-4 hari baru hilang ;)

    ReplyDelete
  2. Tu la, tmpt kitorg ngundi pun takde special lane utk warga emas n ibu ngandung
    kesian dorg

    ReplyDelete
  3. wow hebat tul dye kaler kan.rara punya selapis depan je.

    ReplyDelete
  4. mcm pakai inai plak.....cantik je dia calit kan..kemas je...hehehehe

    ReplyDelete
  5. kira 1st time ngundi ler ni, sama ler mcm aku gak 1st time ngundi thn ni, skrg baru nak ada kesedaran mengundi..hehe

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah