KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Wednesday, May 22, 2013

SAYA DAH 8 BULAN

 
Assalamualaikum sume untie2.
 
hari ni genap la saya 8bulan..
 
skang ni sy sgt aktif, sebab saya nak belajar duduk ngn berdiri .. merangkak sy dah laju dah ..
 
sy skang ni tetap minum susu ibu .. tp sy pun dh makan nestum , nasi lenyek dan buah2... sume nye sy nk makan .. kdng2 ibu suap sy roti canai tau , sy suke makan roti canai .. kalau ibu suap abg ..sy pun nak jgk ..
 
sy xtau la berat sy berapa skang ni psl doc suh sy dtg jmp dia bulan depan .. dh 2bln xjmp doc. Doc ckp sy sihat, tu psl umur sy 9bln baru doc suh dtg tuk cucuk ..
 
 
 
sy suke merangkak 1 rumah smp ke dapur , kdng2 sy nak masuk kt tandas.. nasibbaik ibu jaga saya.. sy pun dh naik walker skang ni psl ibu x larat nak 'tangkap' sy bile sy xplore 1 rumah ..
 
skang ni sy suke sebut 'papapapa' waktu sy lapa.. ibu dh tau kalau sy sebut tu , sure sy nak makan dan minum.. kalau sy nak susu sy suke panjat ibu..
 
sy suke buli abg akil.. suke sgt tarik rambut abg akil smbil menjerit.. kalau abg akil tido , sy sukeeee panjat abg akil dan tarik hidung abg. Abg x marah sebab abg syg kt saya..  
 
 
ok untie2... nnt doakan sy membesar dgn sihat ye.. doa kan sy jd anak yg solehah ..

10 comments:

  1. amni semalam izz tgk gamba amni, terus gelak2 malu tau...kikikiki...izz tau amni ada tau...gamba amni dah sama beso ngan izz dah tau..

    ReplyDelete
  2. anty doakan awk sentiasa sihat taw ^_^

    ReplyDelete
  3. Moga trus membesar bagai johan!
    Bukan johan raja lawak tau! Haha

    ReplyDelete
  4. wahhh saya dah besar.. dan saya dah boleh wat macam2 ye.. moga terus sihat dan besar and jadi anak yang soleh.. :)

    ReplyDelete
  5. lain sgt muka dia skun..hehehe

    ReplyDelete
  6. Aminnn... peluk tiummmm tomeiiii!!!!

    ReplyDelete
  7. muka amni dah mcm muka abg akil tapi version gegirl punyer..:)

    bilalah dapat jumpa budak chomel neh yea...geram betul.
    terus membesar dengan sihat wahai anak..!!

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah