KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Friday, May 3, 2013

TEPAT JAM 11PM ..

 
Assalamualaikum sume
 
salam JUMAAT , harini mendung + ujan di setgh2 tmpt... sibbaik aku smpt smp opis b4 ujan .. kalau x, lembek le tudung huuhhuhu...
 
sejak amni berubah bulan (alhamdulillah dh masuk 7bln and tetap menten ngn susu bdn) dia skang ni semakin aktif... peel terbaru dia, kul 11pm time kite ni dh lemau aka sgt2 ngntuk , mula laaaaa bateri bdn dia tetiba 'penuh' kan ... abis sume tmpt dia nak merangkak ...
 
oh lupe, amni dh leh merangkak, now rs nye dia cm nak 3 in 1.. merangkak, duduk & bangun.. hambikkkk .. tp aku bior je dia wat slow2 kan ..
 
cm mlm td paling aku x tahan la, last2 aku bior je dia aku zzzzzzzzzzzzz... sibbaik pak ajil tgh solat lg.. bile aku nak lelap je, dia kt lantai .. nk lelap jeeee tgk2 dia kt dapur.. adehhh .. last2 aku sedor dh pg wakakakakak... tu sure pak ajil le yg angkt dia kut..
 
mmg letey lew bdn kalau nyusu kan ... tu psl la kadg2 kalau dia x tido lg aku dh selamat dulu wakakakak...
 
 
tgk arrr tu ... * sila abai kan keadaan rumah yg sepah tu ye...
 
masa ni aku tgh nk melipat bj.. dia plak , susah tui nak duduk setempat tau.. geram2

10 comments:

  1. saja nak suruh ko kurus lebey ni..kakakkak

    ReplyDelete
  2. aloh2 comel..xtahan tau comment jemah..ahahaha

    ReplyDelete
  3. Comel sgt!
    Dh banyak akal ye ;)

    ReplyDelete
  4. amboi anak dara...melasak ye skrg ni....comel...

    ReplyDelete
  5. xpe.paham bila ada anak kecik mmg cm tu.hehe

    ReplyDelete
  6. ahahhaha cute ape ..
    mengesut keatas .. ekeke ;)

    ReplyDelete
  7. amboii.. kemain aktif dia yer..:)

    ReplyDelete
  8. ehh sama jek la perangai ngan my amni tu.. sekarang tgh asyik mengexplore.. mlm tadi org tido dah.. dia duk dlm bilik.. nasib baik x pegi jauh.. duk berdiri kat besi katil jap bangun jap duduk.. maknye ni dah telelap2.. panggil2 dia wat dek je.. last2 dah penat dia dtg sendiri.. nenen terus tido..

    ReplyDelete
  9. mcm tergolek je amni tu ngan kain2 sepah2 tu hahaha

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah