KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Tuesday, May 21, 2013

WEEKEND KAMI

 
Assalamualaikum
 
baru ler nk cite psl weekend kan ...
 
weekend kali ni weols x kuor mana sgt.. sbtu ptg nye g klang umah adik ipor diskus psl nak wat kenduri tahlil tuk arwah ayah dan mak mertua..
 
ahad plak ptg nye baru le kuor g tasik (lake vally) melayan anak2 .. tu pun kiteg g soping skit2 kt aeon big..
 
abg akil ni , g jln dkt ngn umh pun smart semcm kannn
 
 
akil yg xcited dok kt bby chair
 
 

11 comments:

  1. wahhh amni dah duduk dalam baby chair..aku tak berani lagi kasi izz duduk, sebab izz ni lasak..mmm...minggu ni aku ada kat umah...mau dating kaa

    ReplyDelete
  2. Ape ke akil plak yg dok dlm bb chair tu? Hihihi

    Ensem la akil ni :)

    ReplyDelete
  3. dah besar dah baby girl kamu
    akak pun guna blender philip...
    bestkan guna..terutama bila nak buat ais blended

    ReplyDelete
  4. semakin ensem abg sekarang ni..tapi tengok peha adik dia..wahhhh tak menahan..geram jer..gebus gebus tu ;)

    ReplyDelete
  5. sedapnyee bdn adik aqil ..
    adehhh peha tuuuu
    macam zaman anak2 akk ;)

    ReplyDelete
  6. abg akil smart la ni..dh jd abg...

    adik..bam2 yer dia..hehe

    ReplyDelete
  7. wah...g lake valley ke...kitaorg dah lama x ke sana....

    ReplyDelete
  8. geramnye tgk peha amni, rasa mau picit2..hehe..bambamnye dia..

    akil maintain je kurus..

    *Zaquan semakin kurus lps sakit cirit birit n muntah2 hari tu..

    ReplyDelete
  9. bam..bamnye yg gurl tu... geram tengok...

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah