KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Wednesday, June 12, 2013

ARCADIA

 
Assalamualaikum sume
 
ayo yoooo .. bz like a bzz le aku skng ni .. kdng2 smp aku lupe nak update blog (lupeeeee gitu kan)
 
lg pun now aku jrg le bwk kamera kuor, paling sengal pun snap gune bb aku je .. so gambo x lawo ler plak kan ...
 
ni ha .. korg penah tgk x pakaian wanita brand ARCADIA ??? aku sgt2 suke brand ni dr ms study lg.. rs cm sesuai je ngn jiwa aku .. kbtlan ms aku g JJ day kt cheras selatan aritu , aku nmpak le ada sale 70% kt part suor.. mmg tgh mencarik suor keje psl suor yg ado sume dh longgar2 .. bile sarung je suor brand ni , ngam2 je pd aku ... mmg aku rembat 2helai lew... phtu selai bj keje dr scarlet ..brand scarlet pun not bad kan ..
 
suor ni siap kasi pree belt lg u
 

2 comments:

  1. aku pun nak beli suor brand arcadia ni..scarlet pun ada
    kdg2 situ murah2..suar pun mcm2 size ada hehe

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah