KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Tuesday, June 4, 2013

BILE AMNI BERMAIN .. rs nak gugur jantung den

 
Salam uols..
 
ada yg still bercuti ker? udah2 yew... sile kerja ..
 
now amni dh kenal KUCING tau ... kalau kite wat sore MEAWWWWW... lajuuu je dia tgk bwh , dok carik2 kucing... phtu adik aku kasi dia main TOM CAT yg dlm phone tu kan .. lg lerrrr dia suke, kuat oo dia gelak ..
 
phtu agak2 dia dh bosan , mule arr nk kuor dr walker.. phtu start the activity yg kasi ibu nye nk gugur jantung... dia now suke memanjat huhuhuhuhu...
 
ada sekali tu aku ralit wat apa tah, aku dh rs dia pgg aku dr blakang tau ..tup2 aku xrs dh .. bile aku pusing tgk dia berdiri wehhhh .. ayokkkk, anak ibu dh pandai berdiri setempat lew.. phtu kan, ada skali tu aku ngntuk sgt2 dh .. rs xlarat dh nk melayan anak dara ni (ayah dia awal2 dh berkeruh dh) aku cm terrrrlelap dlm 10saat gitu kut, aku tgk2 amni ......
 
 
hahhh .. korg tgkkk (jgn tgk umah aku yg sepah tu ye)
 
cmner x gugur jantung aku.. kejp2 kang dia memanjat, kang panjat lg(nmpak ketat bj 12m amni tu , kne beli romper saiz 24m pulak).. kalau masa ni , dia jatuh xpe lg psl keliling ado bantal .. kalau kt umh abah aku lantai wehhhh .. huhuhuhuhhuhu
 
smlm plak , dia tgh main ngn tokwan.. tah cmner tokwan plak lelap tepi sofa... hambekkkkk, dia leh panjat tokwan dia phtu naik atas sofa psl nak capai hp aku... anak2 aku berdua ni mmg xtreame gadget tau .. aku kasi mainan diorg , xnak plak .. balik2 dok capai hp, lappy ..xpun kamera... adehhh
 

7 comments:

  1. mmg geng la ngan izz ni..terrer la amni..aunty soya dah tak larat nak gugur jantung tgk izz..mmmm...amni kamoo glamer tau..hari2 izz tgk kamoo sajoo..kakakkaka

    ReplyDelete
  2. Masa ini teangh lasak dan ligat Zura. Jgn cuai sikit pun. Hihi... dia mana tahu jantung gugur ke apa yg pasti dia enjoy:)

    ReplyDelete
  3. huaaaaaaaaaaaaa sama lah mcm princess mlm td.rara terlelap.tgk dye mian sorg2.Ya Allah,rasa nk gugur jantung gak/akk cane nk order maajun tu.akk bg num.whatsapp ada? bape hengget kak?

    ReplyDelete
  4. anak2 skrg mmg aktif beb...
    cpt dia jalan nnti..hehe...
    mmg dorang tk mau mainan dorang..
    nak lain dr yg lain..haha

    ReplyDelete
  5. budak dh dpt kaki mmg lah..xdok diam
    biarlah dia explorer...tp kenalah pantau kang sat lagi
    jatuhlah apalah kan

    ReplyDelete
  6. wah..kecik2 capai hp ek..hehehehe

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah