KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Monday, June 3, 2013

ENFA KIDS A+

 
Assalamualaikum sume
 
happy mondayyyy ...
 
ops opssss... jgn terkejut, ni bkn susu tuk Amni Khairina tauu.. ni susu tuk abg amni .. heheheh
 
smlm g beli brg dapur kt big Aeon (xbest plak nama nye..psl dh lama pangil care4 kan) kt btho .. skali pusing2 nak beli biskut amni , tup2 ada le org kasi sample susu tuk kanak2 brand ENFAKIDS A+.. akil mmg suke ler part ni, psl dpt rs susu baru ...phtu plak bile beli susu tu dpt mcm2 gift ler.. si akil try dia senyum lebor ooo .. phtu org tu kasi aku rs , -_- padan lew... mmg sedap le rs VANILA tau ..
 
terus akil merengek nak .. so aku belikan lew, moge2 makin tembam le anak ibu sorg ni .. smbil aku nk byr tu , akil dpt ler join main kt booth tu .. balik2 umh suh aku wat susu tuk dia..
 
 mcm2 benda dpt... pensel colour, sticker, CD
 
 
akil minum perisa VANILA .. rs mmg cm eskrem vanila ..

5 comments:

  1. syawal minum dugro sajo...asli..kakakka

    ReplyDelete
  2. akak memang guna susu nie utk anak2 akk since lahir .. sampai mereka 3 tahun shja ..
    lepas tuu tukar dutch lady ..
    enfa memang terbaik ;)

    ReplyDelete
  3. wah..best nya dpt buku sticker...

    ReplyDelete
  4. irfan pun slim dh weh la ni..
    dia aktif..tp tu la nk mkn merapu je.
    nasi kureng sket..huhu

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah