KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Thursday, June 13, 2013

JADI TUKANG URUT DAN TUKANG MASAK

 
Assalamualaikum sume..
 
tgh bz gile kentang aku skang ni .. wat masa ni syukur sgt2 aku dh dpt momentum tuk wat keje smp penat Team Lead aku nak submit pi finance wakakakakak... melambak2 kertas atas meja dia ..
 
ni cite ku last weekend ..
 
sabtu lepas pak ajil ada tournament badminton kt cheras (sibbaik dekt ngn umh).. aku suprise jgk psl dia langsung xpraktis tau .. tp biorkan je ler psl dh tu mmg minat dia, lg pun dia dh lama sgt2 x main bdminton..
 
game dia start kul 10 , so dlm kul 8 tu weols dh kuor pi bfast .. aku dh mmg ada plan ngn adik and mama ku nk kuor pi soping .. dlm kul 9.30 am gitu, pak ajil dh ready ar nak pi.. tp time tu jgk ler anak teruna merengek nak ikut. Aku mmg malas nak pi, kng melanguk jer plak .. pak ajil kalah ler ngn pujukan akil.. so dia pun bwk ler akil , dia ckp nnt dia akan col suh abah aku g ambik akil (tkut time dia lawan akil tah kemana2)..
 
aku ni dok menungu ler dia col.. smp kt kul 11am jgk le..tp xcol pun, pelik jgk aku kan .. kalau aku col sah2 x angkt punye.. so aku pun siap2 ler nk kuor + ambik akil .. smp je kt tmpt lawan bdminton tu .. aku tgk pak ajil ..
 
 
bersilat gayung ...
 
wakakakkakakaka... lawak tui ler, masa tu dia tgh lawan bergu...tp dh nak abis ler..so aku tunggu kejp lew.. bile dia dh abis lawan ..aku tgk muke dia meroh cm udang kene grg wakakkaka , phtu aku pangil akil.. akil plak aku ingtkan dia bosan, ghupe nyeeee aku dtg pun dia x pasan psl ado geng main bdminton.. suke btl dia.. aku ajak dia g jln pun dia xnak ..hehehhe bgus2 , bior ayah nye jaga, aku bwk amni je lew...
 
kitrog g kajang jew.. adik aku nk bertunang , aku kene wat hantaran .. dia plak pemalas nak drive g KL .. sian mama aku , hajat x kesampaian nak pi cokit.. kalau ngn aku mmg ke cokit le aku pi.. diorg abis game kul 3ptg
 
ptg nye,si akil ajak lg pak ajil main.. pak ajil dh semput dh wakakak.. budk2 mana reti penat kan ..
 
ahad nye plak ... pagi2 pak ajil bngun tido , hambekkkk 1 bdn sakit ..smp dia rs nk demam di buat nye.. tu le dia penangan x wat warm up dlu b4 lawan. Akil pun sakit kaki tp dia aktif je cm biasa ... aku ni terpaksa lew jd tukang urut , sakit ooo jari2 aku urut bdn pak ajil, dia plak dok gedik2 psl geli(xpenah kene urut sgt) .. geram tui aku .. last2 aku tekan kuat2 baru sakit... mlm nye dia mintk panadol .. hehehe smp selasa le sakit2 bdn dia x ilang.. bior dia rs...

7 comments:

  1. hahahaha..tetiba nak main mn boleh
    kan dah sakit satu badan
    sure amek 1 2 hari baru ok
    sian pak ajil..nk tunjuk hebat ea hehe

    ReplyDelete
  2. Tu la 'hadiah' nya klu x warmup huhu
    Takpe pak ajil kuat! haha'

    ReplyDelete
  3. seronok main tak egat donia laki ko ye...

    ReplyDelete
  4. bdk2 kalau dh ado geng mmg dh xingat ape dh..kalau jarang main pastu main siap tournament bagai kompom badan sakit2..

    samo la ngan diri ini..tgh bz tahap xtau tahap mcm mana...letih dh rase bdn nie...

    ReplyDelete
  5. memang sakit badan , nak2 baru main kan .. kalau selalu main x akan terasa ;)

    ReplyDelete
  6. bila dh lama x main.tiba2 main.huh mmg sakit badan lah kan.hehe.sapu minyak panas ye.hee

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah