KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Monday, June 24, 2013

JEREBU

 
Assalamualaikum sume..
 
aduyaiii pedih dh mato ku ni... penat tgk lappy + jerebu yg agak menebal dh kt kl skng ni ..
 
aku kan g opis naik moto ngn pak ajil, pg td pak ajil kasi 'key' dia kt aku, dia pakai 'key' lain psl tkut kang aku sakit plak .. tp rs nye pakai key cm x mencukupi je.. rs nk topeng yg tutup 1 muke.. ala2 cm yg angkasawan pakai tu ... bile naik moto , mata pedih sgt2.. sure smp opis dh merah2.. aku start merah2 mata ni dr khamis.. ghupe nye jerebu dh smp cume x tebal ..
 
today hambekkk... huhuhuhuhu.. makin tebal dh jerebu nye..Sekolah ngn nuseri dh istihar tutup .. tp opis kt kl xtutup ke? waaaa sodih arrr... akil sonok srr tody lepak umah toki, amni ku anto ke bbysiter..
 
 
 
ni keadaan kl masa kul 8am pagi td... dr jalan tun razak x nmpk KLCC ...fuhhh risau btl ler...
 
aku perasan matahari pun dok wrna orennn je tody .. myb xsihat cm kite jgk ..
 
"Ya Allah Ya Rahim, kau turun kan la hujan kt Msia ni .. semoga dgn turun nye hujan nnt akan kurg la jerebu yg melanda tanah msia ni.. aminnnn" 
 

7 comments:

  1. Aminnnn
    Sama2 la kite doakan...

    Take care zura & famili!

    ReplyDelete
  2. sem alam kat cheras teruk kan jerebu...tp kami belasah jugak keluar g jalan2..huhuhu...

    ReplyDelete
  3. moga allah mendengar doa ko dan doa2 hamba2 dia yang lain...amminn...kat sini pon sama..mmmm

    ReplyDelete
  4. amboi nak tutup aje opis
    kang berlambak2 keje bising pulak kah3x
    sekolah2 kena lah tutup..diorg kan kecik agi
    jgn nk mengada lah org besar ni hehe

    jerebu pergi jauh2 ok..dugaan hampir nak puasa
    hope cepat hilang

    ReplyDelete
  5. Haish.. jerebu ni. memalam pun panas, berbahang . rasa badan kerengsaan.

    anak anak dah start tak sihat. Aleesya lagi la. sampi muntah muntah bila batuk.

    ReplyDelete
  6. 2 hari sudah kat teluk intan pon teruk jugak..tapi hari nie Alhamdulillah dah nampak matahari..jerebu pon dah kurang banyak dahh..

    ko take care beb..:)

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah