KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Friday, June 14, 2013

MISTERI MALAM TADI

 
Assalamualaikum sume..
 
malas nak intro pjg2 key
 
FYI aku sejak2 start thn ni le rs penat sgt2... start akil skolah jauh skit, then kne anta amni kt bbysiter yg dok ting 4 .. phtu g keje plak , then nyusu bdn lg.. phtu wat kje umah lg (pak ajil tlg kalau dia good mood sahaja yew) ..kdng2 bile balik keje dh penat2, smp umah mama tuk ambik anak2 aku tgk mama abah penat.. so aku kemas dan kdg2 msk plak kt umah mama aku ... balik umah aku , kene kemas brg2 tuk esok nye plak .. uhuhhuhhu gitu ler keadaan aku now.. tp kerna nk eppy kan sume org , aku gigih kan jgk..
 
tp mlm td xtau ler apa kene.. aku dh satle tido +nyusukan amni, dh kemas2 brg tuk today..dh siap kan bekal amni jgk .. bile dh ready nak tido, aku letak je bdn kt toto .. terasa seram sejuk, phtu rs x senang duduk aka x sedap hati .. puas aku tukar posisi tido .. pak ajil ngn x mandi nye dh tertido kt tepi akil.. masa ni dh kul 11.30 mlm dh .. aku g minum air, then try nak lelap x pun try tuk rehat ..tp x dpt2.. adeh , puas aku pk nape.. mata aku teranggg je.. mlm td tgk cite yg ala2 Tsunami tu (lupe arr nama cite baru tu) lg lerrr wat aku nerbes semcm ..
 
last2 dh kt sejam aku gitu, terus aku bangun, aku suh pak ajil tutup cite tu .. pak ajil cm pelik ngn aku. Aku ckp ler aku x sedap hati .. then terus aku pi ambik wuduk , then aku solat. Lepas tu , aku tenang kan diri jap kt atas sejadah ... dlm 15min gitu, aku try tido.. letakk je kepalaaaaa terus zzzzzzzzzzz...
 
pg td aku tgk pak ajil berbj melayu ..myb mlm td lepas aku lelap dia g mandi + solat kut..
 
adehhh nape yew gitu.. then pg ni amni bangun dia melalak tau, xpenah2 dia gitu... dia tu kalau trjaga sure dia senyummmm.. risau btl le aku ..
 

7 comments:

  1. or maybe sbb pak ajil tak mandi terus tidur sebelah amni..kita kalau ada anak kecil eloklah bersihkan diri dulu sebelum tidur or bermanja2 dgn anak2..takut ada yg mengikut..tp dee harap xde apa2 lah..

    ReplyDelete
  2. syawalsimpsons >> alamakkk , ngeri nyew

    ReplyDelete
  3. Dee >>> emm mungkin jgk le.. smp ibu amni pun xleh tido di buat nye

    ReplyDelete
  4. Setuju ngan dee
    Harapnya tak berlarutan masalh ni

    ReplyDelete
  5. xde pape lah tu perasaan kita
    sllu mcm tu...jgn pikir sgt
    biasalah budak2 kdg2 dia ngis kdg2 x..
    think positive k..:)

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah