KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Thursday, June 13, 2013

PEPPER RICE



 
Assalamualaikum uols
 
dh lunch ke uols... aku baru je msuk opis , td pi lunch kt Pavilion .. saje try PEPPER RICE yg glam ni... ada jgk caw kt KLCC, rs nye harga murah skit kut dr kt PAVI ni..

aku ambik Blackpapper chicken
 

 lepas ambik dr kaunter order , bile duduk je kt tmpt cepat2 gaullllll ngn dia nye sos... ada 3 jenis sos = sos halia, kicap pekat ngn sos ala cm soa tomato.. lepas gaul2 leh makan, td weols nye le lapo terus ngap .. hambekkkk , melecur lidah wehhh.. terus order desert.

hrga kt pavi ni sume rm11 keatas.. kalau kt KLCC ada yg rm9.00+ gitu ..

 
 

8 comments:

  1. tak penah try lagi..ok x...mesti sedap ni

    ReplyDelete
  2. tu la... dah le nama pun pepper rice. pi campoq semua mesti la lagi pedas...

    kalau orang lepas bersalin makan ni sangat sangat sesuai la..

    ReplyDelete
  3. hmmm ada beberapa kali lunch kat suria klcc.. mmg perasan paprer rice..tapi xgerak nak cuba lagi..xpa...next time.. ajak member opis try situ plak...

    ReplyDelete
  4. xnpk ricenye npk paper je hahaha
    tu lah glem betul pepper rice ni di mn2 haha
    nape klcc murah pavi mahal eh

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah