KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Friday, June 7, 2013

PENANGAN TEDUHAN KASIH TV3

 
Assalamualaikum sume
 
uols dh lunch lum? jumaat ni sure ramai lunch lama kan .. aku pung heheheh abis duit soping kt pasar jumaat (sapa2 yg beropis kt area jln perak dan sekitar sure tau arr pasar ni)
 
ni hah , nk cite psl gelombang TEDUHAN KASIH ..penangan abg ADI PUTRA ngn SHerry mmg terbaek arr.. lama plak rs nye si sherry ni x berlakon sjak2 putus ngn Ashraf muslim ..now dia kembali ..
 
aku ingtkan aku je yg kemaruk cite ni, skng ni pak ajil pun samo wakakakakakk.. melayan sama ngn bini dia ni.. aku memula tgk cm x best , tp lelama best le plak ..
 
kalau le hari ujan, so pak ajil selalu smp lambt skit le dlm 6.30 kt aku ..dia leh pecut cilok2 dlm jem tauuu psl nak tgk cite ni .. wakakak.. adik2 aku pun perasan peel dia now
 
 
ni novel nye..tp aku malas nk baca nnt dok compare ngn cite nye sure x best
 
** meluat ooo tgk si Long ngn mak nye tu buli si sherry

5 comments:

  1. long mulut penuh banyak nasi dlm mulut..kaakaakk...ckp tersembur2...aku lg suke baca...leh feel2 lebey....tp dah x egat jln citer ni..

    ReplyDelete
  2. tau xpekan kak.kalau dlm novel tu xrasa sgt geram nya.ni kalau tgk cite nya.geram yg hamat rasanya.

    ReplyDelete
  3. mmg best pun cerita ni... huhu... bila le deme nak kawin... sakit ati tgk si zarina ngan nabila tu... bior putih mate deme bila tgk org tu kawin ngan lelaki kaya...

    ReplyDelete
  4. waaa... takdapat nak layan. sedih

    ReplyDelete
  5. bestkan cite teduhan kasih tu.sy mmg tak miss lg..novel dia br habis baca.memang best nak2 dgn watah ehsan tu..melting...hehehe

    p/s: meilah join GA ni

    http://apen-idariana.blogspot.com/2013/06/my-3-series-birthday-giveaway-by.html

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah