KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Friday, June 28, 2013

WAKIL SHAKLEE YG SAH...

 
Asslamualaikum kengkawan sumee..
 
sure korg pernah or dh tau sgt2 dh psl PRODUK SHAKLEE ni kan ?
 
alang2 aku pun dh try, akil pun ku kasi try jgk (psl akil ada enzema) alhamdulillah result nye ok..
 
maleh nak story pjg2.. meh ler terjah fazurybeuteq.blogspot.com
 
sapa2 nak join jd ahli, ada special price tuk uols... and yg lg best now ada promo yg aku buat tuk customer haku SAHAJA ..
kalau uols berdekatan ngn stokis SHAKLEE aci je gune
id daku : 923637
 
terjah le blog yew...
 
 
cod : CHERAS area, KLCC area, ampang (sek men tasik), dsara heights..
tmpt2 lain aci je pos
 
nk respon yg laju ??? email daku yew.. denso_cute@yahoo.com ..

1 comment:

  1. bersalin kali kedua nanti sy amik ngan akk eh.hee

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah