KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Tuesday, July 2, 2013

BEDAK TATE DEA ~ NORA DANISH

 
Assalamualaikum sume..
 
haaa ni haku nak habaq mai .. sapa suke tgk si cantik manis NORA DANISH ? cute kan .. aku dlu mmg sgt suke tgk muke dia, tp time ngndg amni idok plak ngidm tgk dia (sabau je ler).. kalau x aci ambik aura skit2 kannnn ..
 
ada yg tingin nak berkulit mulus cm dia x? jom try BEDAK TATE DEA ni ...
 
uols bley baca KELEBIHAN dan CARA GUNA kt fazurybeuteq.blogspot.com
 
 
 
 
aku jual bedak ni murah2 je ...
 
kalau mau .. aci sms/wasap daku yew, kalau yg malu2 tu leh email denso_cute@yahoo.com (comfirm reply cept)
 

5 comments:

  1. alaaa akk jual ke.sy dh order dh kat kawan.hehehe

    ReplyDelete
  2. Patut tgk zura ritu cantekk jek kulit muka
    Guna bedak ni ek? ;)

    ReplyDelete
  3. kak..bape seketul bedak neh?berminat nk beli..hehehe

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah