KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Thursday, July 4, 2013

EDISI GEGAR UMAH MAK JEMAH WIF NAD

 
Assalamualaikum uols sumee..
 
sihat x ? alhamdulillah tody ku gigih berpuasa (testing aka pose ganti..sibbaik tingal 1hari je lg)..
 
ni hah, ku nak tepek EDISI TERHAD sesi gegor umah mak jemah kt ptrajaya nun.. org lain dh berlapokk, haku ni baru le terkial2 nak cite kan ..kahhh .. aduyaiii , ni kes bz sgt2 ler ni (kononnn)
 
aku ni ada order (gateyyy setelah jelos tgk mak jemah ado) frame GERGASI beso mak datuk kt FB .. kebetulan org nye dok ptrajaya, so aku mintak kan jasa baik (tqqq tuan umah) mak jemah tuk simpankan , hambekkk ko .. kat sebulan dia simpan , wakakakkak smp kan si izz dh rs cm amni tu ujud kut kt umah dia (ye dak izzzz.. nnt jwp kt untie tau) ..
 
aku ni sgt x sedap ati ler dok letak brg beso lelama kt umah org , aku plak kalau weekend sure lebz bebenor nye.. so ada 1 time aku smp termimpi2 mak jemah.. aku rs dh saat nye aku pi ambik, kang kuor en akob dlm mimpi kang susah plakkk .. so aku set ler time ngn Puan Nad cz katanye nk menjoin kan diri .. so weols set le time..
 
dh set2 tu , tetiba Nad x jd dtg .. aku pk emm xpe ler, aci je lain kali nak geth lg.. so weols pun berpusing2 le crik umah mak jemah ni.. sibbaik mama aku pnah dok percint 8, so idok ler susah .. cume part nk msuk ke umah mak jemah tu silap skit.. aku col mak jemah tuk kepastian .. tup2 ado sore awekzzz lain angkt, aku compus jgk .. tp aci je ku layan psl nak tau jln kan ..
 
masa naik ke umah mak jemah , aikkkkk ghupe nye awek NAD dh smp .. heheh 1st time le ketemu so weols muah2 pipi ler (acara wajib gitu).. time tu tuan umah bz kt dapuq , tgh wat soto... aku ingt bini tuan umh masak , non ado .. nyampah aii.. nnt nak rs jgk air tgn bini tuan umah tu heheeh (aci x ??)
 
bile memasing dh melepak tu , biasa le kan .. bermula la sesi pencemaran bunyi wakakkaka.. yg geng mak2 , geng ayah2, geng anak2 pun ado tau ... yg bestnye si izz ikut je si amni.. ada part kissing tauuu , xsmpt nak snap2 gmbo .. hehehe cuteee je.. amni tu suke arr psl ramai org ..
 
si syawal pun bley tahan nyorok celah tiak pak ajil psl xnak izz kacau dia, heheheh kelakor je.. akil tu as usual ler jd ketua majlis tuk kanak2 psl dia paling tua , phtu dia le tukg layan budk2 ...
 
sonok arr jmp uols ... time kasih yew sudi jmp weols... aci nnt ada geth lg x  MAK JEMAH aka untie soya dan Nad vouge mama  ?????
 
 
alaaa.. baru pasan .. izz xde .. mak dia mmg lupe daratan dh tu

10 comments:

  1. Ehh ye la takde gmbr izz..
    Tq jugak pd zura hihihi
    Malewww ai! :)
    Vogue mama plak, tang mana yg vogue nya tu? Hee
    Apapun tq kt sue sbg tuan umah yg sgt berkaliber :)

    ReplyDelete
  2. mak dier mmg lupa daratan tau bajet anak darooo tu..akakakkaka..org lain sebok pegang anak,,...aku yg buat2 tarak anak...kaaak

    ReplyDelete
  3. laaaaaaa xabis2 lg ganti pose
    tgk aiiii taun lepas dah abis ganti 11 hari lak tu
    teror x mak jemahhhh hahahaha

    sib bek xde gambar soto
    lau x aiii is lapo hehe

    ReplyDelete
  4. wah mmg puashati besar betul gambar tu..

    besh dpt jumpa kawan² blogger ni kan

    ReplyDelete
  5. memang seronok ...
    tgk ko senyum dikk ;)

    ReplyDelete
  6. wah bestnya dapat jumpa kwn2 blogger..yg penting kita juga pernah ketemu :D

    ReplyDelete
  7. gather gather ek.. bestnyer. siap ada banner gitu

    ReplyDelete
  8. dh ketemu ngn Nad ye..bestnya..
    wahhh bsr la gmbor korang..
    brp rege dia beb?

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah