KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Friday, July 12, 2013

KERANA ANAK

 
Asslamaualaikum sume ..
 
amacam pose tody ? sure ramai x lemau psl jumaat kan ... sok cuti yeyyy ..
 
korg sure caya kata2 ku ni kan " kerana anak kite sangup wat pe saja " tui dak ???
 
haaaa, dgn itu .. aku pun gitu jgk lew... 'ter' beli mkann or snak tuk amni yg ber amaunt
 
rm23 oceyyy...
 
 adehhh padahal benda tu cinonet jew kut.. ni adik aku nye psl ar ni ...dia arr start beli , dia beli rm 19.90 kt Manja ku.. aku beli kt KLCC .. so pepaham lew kan herga nye..
 
 
 yg ni rasa dia Strwberry .. adik aku beli rm19.90 ... aku tgk amni sedap sgt kunyh time dlm kete (senang keje aku psl dia dok diam2)..
 
kelmarin tah nape, dia geram hape tah..dia leh rampas balang tu phtu buang ke luor tingkap keto .. kahhhh time tu ku bukk tingkap , kete plak tgh dok laju.. emmm alamat nye mmg xleh nak kutip arr jwp nye.
 
yg kt bwh ni aku beli perisa Mangga +pisang.. terkulat2amni makan wakakak sure masam skit kut.. tp dia ngap kan jgk ..
 
harga .. rm 23.00 huhhuh
 

9 comments:

  1. banyak ke bende nye??
    hehehehe.. selalu gittu kan~ mama mesti sedaya upaya cuba penuhi keinginan anak~

    ReplyDelete
  2. boleh aku try kat izz ni..aku penah tgk kat carrefour atau cold storage ada jual ni

    ReplyDelete
  3. Memang naluri si ibu agaknya. Normally, anak akan mengada-ngada pada ibu berbanding dengan bapaknya. Hehe

    ReplyDelete
  4. investment utk anak namanye tuh.

    ReplyDelete
  5. Bila ada anak.. macam tu la kot. kadang2 kita beli untuk anak dengan kehendak kita sendiri bukan atas permintaan pun. rasa seronok bila dapat membeli untuk anak ni

    ReplyDelete
  6. nk kasi dia duk diam kan..
    last2 dia buang kt luar tigkp keta..
    sbr je kan..
    seb baik tk kena keta org..haha

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah