KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Friday, July 26, 2013

Ketemu PN SUE LUNATOTS

 
Asslamualaikum sume..
 
bersawang2 dh blog .. hehhehe sory2 yew.. ada kes kecemasan skit.. nnt ptg ku story ..
 
nw nk story psl kisah penyusuan ku..
 
Alhamdulillah .. Amni dh genap 10bln 22hb aritu , syukur jgk aku still bf amni.. tp dlm bln pose ni rs nye kualiti agak menurun + aku x cukup tido dan rehat .. even aku x pi terawih tp balik dr umah abah aku dh kul 10.30 pm ..smp umah dlm 11 lebey then nak siap2 plak tuk bekalan besok nye plak tup2 dh kat kul 12 gitu ... phtu kul 4am lebey dh bangun tuk sahur plak .. huhuhuh gitu le rutin tuk Ramadhan ni, bkn aku je letey... anak2 pun aku tgk penat sgt .. (tp cm akil dia ok je cz dia dpt main kt surau)
 
di sebab kan aku rs xsangup dh tgk kualiti susu bdn menurun , aku need to so something le kan .. xkan nak dok diam je.. so aku terpk nak terjah HQ Lunatots kat Cheras.. aku google2 nmpak add kt Bdr Sri Permaisuri (baru ku tau diorg dh x base kt Cheras business centre dh)..
 
aku google masa tu tgk kedai tutup kul 5.30ptg tp aku redha jgk pi (dlm ati doa2 jgn le kedai tutup lg) .. masa aku smp tu , rupe nye kedai x tutup lg .. yehuuuu .. suke2 :p..
 
then masa masuk kedai , aku di sambt mesra oleh Pn Sue owner Lunatots..xsangka dpt jmp face to face ngn dia.. kebetulan time tu xde customer lain selain aku.. so dpt le layanan VVVIp gitu kan .. dia terangkan now ada promo tuk JUly .. aku pun belek2 , cz aku mmg nak minum kembali susu choc yg dia jual .. tp kali ni lg best cz ada produk baru DOUBLE CHOC punye.. suree sodap punyeeee..
 
bile aku tgk , alang2 mmg aku nak tmbah susu bdn so aku ambik pek promo terus rm119.00 (Np: rm 140.00) .. ada kurma choc, ada biskut oat choc + double choc drink 2 pek... mmg terbaekkk..
 
b4 balik smpt snap2 ngn Pn Sue..
 
1st time tau rs kurma ngn biskut oat .. waaaahhhh rsnye SGT2 SEDAPPPPP.. rs nak telan 1 kotak ..kahhh padahal makan 2 bj je 1 hari .. Alhamdulillah susu kembali meriahhhhhh..
 
 siap helmet msuk dlm gambo ocey wakakak

boronggg...
 
 

2 comments:

  1. salam nuzul al-quran
    salam jumaat
    singgah pagi

    ReplyDelete
  2. mmg borong abis ni..aku pon still minum lagi...borong banyak kat expo aritu...

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah