KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Friday, July 19, 2013

MARATON COOKIES

Assalamualaikum sume..
 
berkurun rs nye ku x update blog, susah arr nk update skng ni .. smp2 opis je dh penuh org, bile kul 4 sume dh balik tp aku nk pi pum lg.. solat lg.. kul 5 pak ajil dh smp ..
 
ni alang2 ramai xdok , laju2 le aku update..
 
tody nk update psl projek wat cookies ngn my sista (cikgu).. rajin plak adik aku g google resepi , phtu skng ni (sejak2 fobia kes amni kene hempap tabung surau tu ..eh eh rupe nye b4 amni ada sorg lg budk penh kne hempp jgk ngn tabung tu) aku solat kt rumah je.. malas le nak buke kt surau.. kebtulan jgk adik aku bendera meroh, so dia le teman aku berbuka kt umah ..
 
lepas je berbuka terus sound aku 'long, alang2 ko ado ..jom wat cookies'.. emmm baru ingt nak landing2 ..aku x smpt tgk adik aku wat adunan psl aku solat maghrib + mandikan amni.. aku g dapuq je dia dh siap menadun.. aku tukang uli2 je.. phtu bulat2 kan adunan tuk susun dlm talam ..
 
mama aku pun dh lama x gune oven hadiah dia tu , dr terperapppp je baik aku gune ..tui dak?
 
 
 
 walau rupe nye agak buruk .. tp rasa nyeee menikam jiwa tauuuu (tudung periuk pun jadikkk)

 
 
adik aku tmbah butiran choc + badam .. dap jgk , cume termanis lebey tuk mama aku makan (mama aku diabetis)

7 comments:

  1. Ooo ok la tu
    Bleh repeat lg kurangkan gula plak pasni :)

    ReplyDelete
  2. aku pon suke guna tudung periuk jugak....

    ReplyDelete
  3. sedap ni... kalau buat biskut gini kena lebih2.. kang tak cukup.. sedap dari chipmore kan..

    ReplyDelete
  4. tudung periuk mmg byk kegunaan
    aku punsllu guna hahaha
    aku x wat pape lgi

    ReplyDelete
  5. waaa...cookies..sedap nih...

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah