KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Friday, July 19, 2013

POKOK BERBULU

 
Assalamualaikum sume kengkawn trsayang

tody is FRIDAY , so lama le yg pi cuci2 mato .. daku malas nak kuor psl duit licin..nxt fridy le baru nk soping..

heheheh ye yeeee je tajuk kan , kasi suspen .. tp btl tau , pagi td as usual ler akan ke rumah abah aku .. time dok kalut2 pakai helmet aku dongak ke atas, trkjut jgk .. ingt kan monyet mano le sesat .. ghupe nye KUCING org sebelah ..aku rs dia nk tngkap burung,siang2 bnyk burung dtg mai makan ceri.. 

1st time tau ada kucing yg pnjt , b4 ni x penah lg ada kucing yg panjat pokok ceri abah aku ni.. kalau nak tau , memalam ada 2 3 ekor kelawar berterbangan kt pokok ni.. dh ler atas pokok ni lampu jln , so cm scary jew.. aku ingt kan burung.. tp memalam mana de burung trbg.. bile dia hingap kt ranting, baru ku nmpak itu BATMAN.. tp dia x gigit le org, dia just terbang2 gitu, aku rs sure dia ngap ceri yg sdap tu ..

skng ni susah dh nk nmpak buah ceri merah2 psl dh ramai yg dok hangkut makan trmasuk manusia .. sibbaik aku dh banak , kalau time lum banak aku suke kutip atas pokok tu .. wrna ijau pun manis .. yum yummm ..
 
 
 

5 comments:

  1. hehehe.. ingatkan macam manalah rupa pokok berbulu tue.

    ReplyDelete
  2. saja la wat suspen... ingatkan pokok berhantu yanbg berbulu ke hape ke. hehehe

    ReplyDelete
  3. Comel je 'pokok berbulu' tu..hehee
    pandai turun tak?

    ReplyDelete
  4. loh pokok berbulu sbb ada cat ea
    hahahahah
    ceri ni tahh aku x suka mkn

    ReplyDelete
  5. aah lah ko nie kan dikk

    ingatkan pokok berbulu apa lahh tadi keke ;)

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah