KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Wednesday, July 10, 2013

RESTORAN UPIN & IPIN BTHO

 
Asslamualaikum uols..
 
cmner dh half day berpuasa ni ? aku ???? huhuhu lemauu oceyy , ngntuk sgt2 psl mlm td tido kul 12 phtu kul 4 lebey dh bangun huhh
 
b4 pose (wekend) weols tetiba trnmpak (kahhh "TERRR' konon) rest baru kt BTHO ni .. skali tgk UPIN &IPIN nye rest lewww.. apa lg akil mule arrr tergedik2 , bkn akil jewwww.. ibu nye pun tergedik samooo.. xcited plak nk msuk dlm rest diorg ni
 
msuk2 tu , amni tgh syok tido psl keletihan main .. then aku gamble je bwk msuk bantal cameron (bentuk strberry yg beso tu) letak atas meja phtu letak amni ..sibbaik dia tetap lena..
 
aku tgk menu2 emmm agak not bad lew.. so weols order nasik ...pak ajil order nasi ayam black paper.. aku order nasi + ikan keli sambal (adehh terliuq lerrr time2 pose ni).. akil ? emm as usual le kongsi ngn aku tu pun dia x bp nk makan psl sonok sgt lepak + merayau2 dlm rest tu ..
 
phtu plak dpt le dia 'claim' bekal upin & ipin kt aku ..
 
 
 
 
 zzzzzzzzzzzzzz


mcm2 adoooo

9 comments:

  1. ya ahmpunnn lamanya tak ber bw... tahniah comel sgt amni... geram nak cubit2... akil mesti seronok dpt adik... ala awak pun apa kurangnya anak dah dua tapi menten ok!

    ReplyDelete
  2. wow mcm mcm ada,tp dorg kata makanan dye xsedap.yeke?

    ReplyDelete
  3. Bestnyer restoran ni.. memang tarikan budak2 la ;)

    ReplyDelete
  4. aku kalu masuk kedai ni, aku yg nak mcm2.. hahaha

    ReplyDelete
  5. daku perasan rest ni zura.. tp x sempat nak masuk b4 pose aritu.. lps raya ni nak try gak gi mkn.. best x menunya?

    ReplyDelete
  6. masaklah lau mkn kt sini anak2 aku semua nak itu nak ini..hahaha

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah