KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Monday, August 5, 2013

BARU BOLEH BALIK RAYA

 
Assalamualaikum sume..
 
for sure dh ramai kwn2 dh yg balik beraya kan kan kan .. daku lum lg, but tody and tomorrow will working from home (wahhh speaking gituwww)..
 
ni kes malas nak pi keje le.. nnt arr aku story cite sedey + gumbira aku ni...
 
last week, ado le awek call ckp yg insuran kete ku dh nk abis.. time tu baru tingat psl keto wakakakkaakak.. rs cm baru je lg aku beli kete, rupe nye beli raya thnlepas lew.. so thn ni kene le byr kan ..
 
dia ckp kene byr b4 25july.. if byr lmbt dr tu , roadtax and insuran aku akan dpt lepas raya .. glupppp... hayakkk , kang x balik raya plak haku sfamily kannn.. dh le ongkos ciput2 jew.. adeh, sibbaik luas rzeki .. business ok , so gune duit business le dlu .. aku still dpt NCB 55% so murh le skit..
 
 
 
 
kelmarin baru smp , masa tu pak ajil dok sms aku suh tny pihal Allianz ni dh pos ke blum .. wakakak tkut xdpt balik raya ar tu ..
 
so uols.. berhati2 di jln raya yew..
 
aku insyallah convoi ngn abah ..

5 comments:

  1. **selamat hari raye buat zura sekeluarga...mohon ampun maaf zahir dan batin...moga2 kite mendapat keberkatan di syawal yg mulia .....

    hati2 pulang ke kg yeak...

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya aidilfitri
    maaf zahir n batin

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah semua selesai..boleh jimba2 balik raya la ni..aku balik malam ni, lepas isyak

    ReplyDelete
  4. hahah nasib lah depa tu call hang mek
    lau x mmg xbalik raya le kome hehe

    ReplyDelete
  5. fuh selamat !
    kalau tidak risau kan dik ;)

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah