KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Thursday, August 1, 2013

TESCO ONLINE

 
Assalamualaikum sume..
 
amacam ? suprise x tgk tajuk .. haaa jgn xcaya tauuu .. nw uols leh soping brg2 basah + kering di hujung jari jew then ada org tukang anto ke rumah .. syok kan ?
 
uols try le log in TESCO ONLINE , kene dftar dlu .. baru le senang diorg nk wat penghantaran ngn cepat ...
 
then uols clik SIGN or REQISTER.. masukkan butir2 diri .. then submit.
 
 
 

sini pun diorg dh serta kan step2... simple and easy...
 
selamat bersoping....
 

8 comments:

  1. wah..senang nya. lepak kat umah je la lepas ni. jimat masa.

    tapi tu lah kan. bayor ngan kedit kad. eden malas lah nak gores gores ni..

    ReplyDelete
  2. Agak2 busy nak gi beli barang bolehlah oder on line sahaja jimat masa jimat tenaga.

    ReplyDelete
  3. mek..hang dah try ka
    mmg baguslah mcm ni
    nak2 xde transport or malas nak kuar kan hehe

    ReplyDelete
  4. bgsunya servis ni kan..jimat msa..mcm kami ni tesco jauh pd rumah..lg better kalo nkbli online ka..haha

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah