KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Thursday, September 5, 2013

BAEK PUNYA TONGGEK

Assalamualaikum sume
 
yeyyy , tody ujan lebat sgt ... syukur alhamdulillah ... moge xde le tmpt yg xdok air ye... tody sy bersiaran di rumah aka demam .. malas nak mc ..
 
nak story psl Amni dlu yew.. nnt story psl Akil plak
 
syukur alhamdulillah Amni Khairina anak dara ibu ni dh mencapai usia 1thn lg bp hari lg.. anak ibu ni jgk still fully nyusu bdn sepenuhnye..
 
last week ada le  kene demam yg agak panas, then kuor cm bijik2 (tu yg sume open haus trpaksa xpi tu..maap ye tuan2 umh).. ingtkan nk kene dmm cmpak , rupe nye cm virus je.. cz weols kan baru balik dr Gambang Water park.. myb kulit amni sensitif skit (1st time le katakan).. now syukur dh ok..
 
tetiba pd suatu hari.. dia wat gelagat gini...
 
 
ayokkk .. cuak plak, sibbaik adik ku smpt snap gmbo.. tp skng ni selalu je dia wat .. kdg2 tu dia wat aksi, tonggeng smbil sapu2 lantai.. ala2 cm main air tepi pantai tu .. wakakakak lawak tui..
 
 
 

6 comments:

  1. mmg lawak betoi la amni ni..kikiki....tu tonggek nampak sape kat belakang tu

    ReplyDelete
  2. Oit..apsal tonggeng2 tu haaa?? Ada cacing ke apa nih?? Hihihi

    ReplyDelete
  3. Org tua-tua dulu kata kalau tonggeng macam ni tanda nak dapat adik hihi... jgn percaya tapi kalau betul pun apa salahnya kan:)

    ReplyDelete
  4. amboih amni apasal suka menonggeng plk dia..

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah