KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Thursday, September 19, 2013

BILE BB BERTUKARRRRRRRR.....

 
 Assalamualaikum sume..
 
uols nak tau awat i susoh sgt nak update blog skng ni...
 
ni salah 1 sebab nye... ihihihiihihihi mintak maap yew.
 
 
bertukorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
 
v
v
v
v
v
v
v
v
v
 
 
 
letey sume nak update weh ...
 
ngn fb, wasap, wechat, LINE, Instegram, game.. dan mcm2 lg... fuhhhh ..
 
 
aku baru je 1bln pakai TAB 2 ni.. xtau nape time tu pak ajil le bwk weols jln2 ke pj.. ingtkan dia nak pi umah adik dia.. tup2 singah depan Digital Mall pj tu .. aku ni xde pk sgt psl pak ajil ni idok le romantik org nye...
 
ms masuk dlm tu , terus pak ajil msuk kedai Samsung.. aku folow je lew... aku ni x pk apa2 pun, aku tgk jgk pak ajil dok belek2 hp .. aku assume dia nak belikan tuk opis la.. so aku layan le amni ngn akil... akil tu ok lg psl dia dh dpt hp yg ado game.. mmg rela dia berdiri berjam2 pun...
 
yg amni ni , dok nk membuas.. smp letey aku di buat nye.. ado le aku dukung amni kt 2jam jgk le.. rs nk tercabut pinggang aku.. aku jeling2 jgk kt pak ajil tu .. kut2 le dia reti yg bini dia dh letey... tpppp dia yg syok duduk borak2 ngn saleman tu wat dek jew..adoiii..terus aku kuor dr kedai tu pi crik kusi.. aku dok atas lantai phtu pgg amni, dh cm mintak sdekah plak ..
 
lama jgk aku gitu, phtu bile aku dh letey sgt2..aku terus pi kt pak ajil ckp dh letey .. dia borak2 phtu dia mintk sim card hp aku.. aku jwp dlm beg. Tah hape dia wat lg tah.. phtu dia suh aku pilih cover.. aku pilih itam, time ni mmg aku pk nak baring psl pingang aku sakit sgt..
 
then pak ajil bg akil main game kt hp tu .. terus bwk balik dan cas.. aku trkulat2 jgk , nape plak dia bg akil main kng rosak x psl2 kene ganti kan .. dh le byr cash .. rupe nyeeeeeeeeeeeeeeee mmg tuk haku .. kahhhhh , malu2.. apa lg, terus BB putih aku dok diam2 je skng ni ..

5 comments:

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah