KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Sunday, September 22, 2013

ITS 22 SEPTEMBER 2013 ... SHE TURN 1 YEARS OLD

 
Assalamualaikum..
 
bersyukur ke hadrat Ilahi kerna telah di kurnia kan sepasang cahaya mata yg sgt2 kami kasihi..
 
syukur alhamdulillah, anak dara tersyg kami telah mencapai umur 1 TAHUN hari ni..pjg rezeki amni dpt menyusu bdn sepenuhnya.. semoga menjd anak yg solehah ..
 
lahir pd detik 12.03tgh mlm, berat mencapai 3.6kg..pada 22 sept 2012 di kala ramai manusia dh lena di ulit mimpi.. bnyak kenangan yg tersurat /tersirat sepanjang kehamilan dan bersalin kan NUR AMNI KHAIRINA..
 
nama nye sempena ikut jejak nama abg nye jgak .. tp kami pastikan bahawa nama anak2 mempunyai maksud yg sgt baik dlm bahasa Arab , supaya bermakna apabila nnt si Alam Barzakh mereka akan di panggil dgn makna nama mereka.
 
lain mcm kan intro entry kali ni hehehehehhehe..
 baru 2jam lahir
 dh pandai main ngn org sekeliling
 berkat susu ibu.. sgt bam bam
 agak gelap skit time ni..
 1st time dpt meniarap..
 dpt menyusur ke blakang dan depan
 dpt duduk tegak
 dpt berdiri ..
 dapat ..menonggengggg
akhir nye.... dpt bertatih2 dlm usia nk masuk 1thn ..

 
semoga jd anak yg solehah ye anakanda Amni.
 
Xde kata2 yg dpt di ungkap untuk menyatakan bahawa bersyukur nye kami sekeluarga dgn kehadirmu....

5 comments:

  1. happy besday, nur amni khairina.. ;)

    ReplyDelete
  2. Happy buffday syg.lama aunty xdtg sini.

    ReplyDelete
  3. Happy belated bday Amni..
    geram tgk comeyy.. n suka dgr amni gelak..:)

    ReplyDelete
  4. comelnyer....Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com . Saya follow sis n kalau sudi follow la saya balik yer…

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah